Followers

Friday, March 29, 2013

Tadak Karan !!!

As Salam...
Dear Readers...
Dari hari Rabu jam 2.45pm..kilang kami org no letrik...duduk lah bergelap sejam lebey...n at 4pm..kami semua dibenarkan pulang.... balik awal ko...tapi status tu hari...ntah ler...2hours paid leave or unpaid leave....pastu masuk kerja semalam tengok TNB supply kami org dgn generator...n at tepat jam 4pm...bergelap lagi ...sbb nak tukar plak dari generator ke main suis... n bergelap plak semalam 1+++ hour...
n bila dah gelap...selain derang ni ada yang krooohhhHHH....ada la plak aktiviti wat ketupat @ mengumpat...@ borak kosong....hihihi..tapi 1st day tu...cik azue kena stay back pai 4.30pm..sbb ada ISO 14001 & 18001 closing meeting....
so i tepek sini pic utk korang yer...layanzz....


7 comments:

nik ros said...

opis nik dulu tak ada karen jugak.sampai sempat la kami pi makan dan borak2..kiki

eita said...

best lah balik awal..

Cinta Misteri said...

Hahaha...unpaid ke paid ke jnji balik awal. iSO meeting...hoooolaaaa

zulaikha megat said...

bior diorang jer yang wat ketupat..kuazue jgn campur tau..hehe nasihat dari seorang kakak...

Mila@Rimbun said...

Kalau kena hari urgent nk siapkan kerja mmg tension takde karan ni kan, tp kalu kena hari yg lepak2 jer bestlah

Haryati Faizal said...

klu kilang takde karen payah gak kan...

NoEn said...

kat sini bulan lepas bape kali dah power off..ni gara2 shut down ler...huk huk