Followers

Monday, March 4, 2013

Orang kasi..belasah ajer lah wey...

As Salam..
Dear Readers...
Rejeki..org balik LENGKAWI wey kasi....belasah ajer lah yer....jemput..jemput...Bismillah...

8 comments:

Fiza Rahman said...

Rejeki...Sedapnya.

Nur Farah Hana said...

Alhamdulillah... Sape belanje kak... X sampi sini pon hahaha

shazrina said...

alhamdulillah ..rezeki jangan ditolak ...haaa nak sikit ..eh eh, ngecak lak ..assalamualaikum ye :D

Kuazue Mohd said...

fiza..sedap wooo peree punya lagi sedap woooo

Kuazue Mohd said...

farah..purposely for me..mana nak sampai ke sana gamak nyer..tunggu kzu p beli di sana dulu na...baru sampai ke awak...!!

Kuazue Mohd said...

shazrina...alolololo..nak yer...kotak ajer buleh ?

LydSunshine said...

Soalan saya sama dgn chenta awak. Fikir apa masa tu sampai terpotong jari? Kekeke.

Oo.. kalo darah tak berenti2 dlm masa lama tu kira penyakit ek? Serius tak tau pun benda ni.

Kuazue Mohd said...

Lydsunshine...huhuhu..tak dpek ingat apa yg dipikir...mcm2.. hal kerja..kerja...hal umah..n hal hati...hurmmm.....
dah bertahun2 berjaga2.. akhirnya terkena balik...hihihi...better check la klu small injury pun amik masa lama nak stop bleeding...