Followers

Tuesday, March 19, 2013

Busy n Order ai Tutup... K!

As Salam...
Dear Readers...
Hari ni cik azue wat preview sikit...ttg projek yg sedang diusahakan skrg ni...
so see the pics ya everybody...satu sedang disulam n satu tu dah pun bermula...
So pada yg berminat nak menempah..silalah Q yer.. but untuk sekarang hingga April..fully booked yer...so siapa yg proceed dulu..siap project in hand ni..cik azue akan start terus lah yer your wips...keutamaan diberi pada yg menempah dgn deposit or full payment...
so...ai tinggalkan korang yer with this pictures ya..
adious..hasta la vista...


7 comments:

nens cellection said...

alhamdulillah..masyukkk..hehe

Mila@Rimbun said...

wat apa tuh cik azu? saya pun sama ler.. order till april dah full, tp kalau list down taklah banyak mana, part timer ni kena tau limit diri kan

Si Matatajam said...

Wah sakan berbisnes! Wish u success...

Kuazue Mohd said...

nens..alhamdulillah..tidak mengejar sgt masyuk itu...

Kuazue Mohd said...

mila...hat yg sulam tu customize car set org..yg patchwork tu projek mega dari perca yg kakzai kasi...
tu lah kiter yg part timer ni amik as penuhi masa sengang ajer..harap potential customer paham lah..hanya yg bersabar jer cik azue leh amik tempahan nyer..hihihi...

Kuazue Mohd said...

cik si matatajam...tq for the wish...idak ler sakan..just sambil2 ajer...

Ibu Lala said...

Rajinnye...