Followers

Wednesday, April 17, 2013

WW 2013#: 10 : Geli n Ngeri

As Salam....
Dear Readers...


19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sampai skrg anum takut :(

NoEn said...

kumbang...besarnya

zulaikha megat said...

masa kat kampung dulu..kak zu n the gang panggil kumbang ni kumbang taik..hehe..mungkin sebab dia suka dok kt taik kot..huhu

kat kampung dulu2 budak budak berak merata rata...

Ratu Hatiku said...

Dulu kck2 kalau nmpk kumbang nie menjerit mcm apa jerk..hihihi

rostina76 said...

eh, boy mana blh geli2 & ngeri2....kena macho la...hehe

Si Matatajam said...

Kumbang pun ngeri ka?

cha said...

haha lama tak nampak kumbang ni. tp kalau nampak mesti histeria takut huhu

Kuazue Mohd said...

nurzakuah hanum: laaa takut juger ker?

Kuazue Mohd said...

Noen : yg ni tak ler besar sgt..ada lagi yg lbih besar...

Kuazue Mohd said...

kakzu megat: ni kumbang tanduk kak..
h/p saya tak dpt close up tanduk nyer...

Kuazue Mohd said...

ratu hatiku : awak leh join the boys lah nmpak nyer...

Kuazue Mohd said...

rosti: tulah pasal...kumbang ni pun depa geli n takut...mak depa plak usung merata usik depa...hahaha...ntah bila nak berani pun tak tau...

Kuazue Mohd said...

Si matatajam: ntah ler bebudak nie...

Kuazue Mohd said...

cha: tak pa..tak pa...jumpa kzue ..sahih kzue ligan cha dgn kumbang nie keliling umah...pastu baru kut cha brani...hihihi..tu pun jika jumpa na..

AyueJean AJ said...

Tak suka mende ni...

Fiza Rahman said...

Eeeuuwwww...saya geli.

Kuazue Mohd said...

ayujean AJ.. & Fiza...nasib ler korang jauh..kalu tak aci kena ligan usik dgn menatang nih..!! :)

MumMe said...

harus di perkenalkan kepada anak2 kita...bg sentuh dan tengok puas2 sampai dah tak takut lagi... :)

eita said...

kat umah ita banyak kumbang ni...asal malam je mesti masuk terbang dalam umah