Followers

Tuesday, April 23, 2013

Tolong...Tolong lah yer...

As Salam...
Dear Readers....
* update jam 10.30am 23/04/2013...
berita diterima dari ibu nya sendiri melalui jawapan sms kpd cik azue.. (cik azue sms beliau minta kepastian agar boleh clearkan status..agar nanti kita tak trima email ni lagi). SOHIH ya..n minta sebar sebarkan:-
"Dh jmp dah..cita ni dh kt sbulan lebih dah tp still org dok forward lg..tlg maklum kan pd yg lain.tq yer "
sila tgk pic sms yer...
so rakyat malaysia yg prihatin....especially diriku...fikir dulu sebelum bertindak... n semoga entry ini menjawab segala persoalan...okieh...no more forward2 sblm yakin ia sohih..terkini...n benar...
(kah..kah..kah...gelakkan diriku sendiri...tu la chenta selalu kata....)
buat semua  I am sorry na...kalau anda pun terkopipes n publish sama..
Buka email pagi ni...cik azue dapat email ni....hilang lagi .... adoilah... tak perlu tanya kenapa n bagaimana ... benda dah jadi...so...atas dasar..anak awak anak kita juger..meh tolong meh...kalau siapa nampak..tolonglah budak n parents ni..adoila...tak dapat nak bayangkan hati parents
*kopipes dari email yg diterima*
"Anak kepada rakan saya telah didapati hilang pada jam 1ptg semalam. Kawasan hilang adalah area Masjid Negeri Pulau Pinang.
Details kanak-kanak ini :
Nama kanak-kanak : Nur Damia Batrisyia Umur : 5 Tahun Tinggi : 105 cm Ciri – ciri :Memakai baju sama seperti di gambar Kawasan Hilang : Area masjid negeri,Pulau Pinang.
Kemungkinana sudah di bawa keluar dari Pulau Pinang.
Sila hubungi Ibu kanak-kanak : Arina bt Khamis , no hp 0174304353
Mohon forward seramai yang boleh.
Hari ini kita membantu beliau mungkin esok tuhan akan membantu kita dan sama-sama kita berdoa agar anaknya ditemukan dengan keadaan selamat dan segera! Amin.
Terima kasih atas keprihatinan anda semua."
wasalam


5 comments:

Mila@Rimbun said...

rasanyalah.. ada kawan kata budak ni telah dijumpai

Kuazue Mohd said...

mila: ya ka? alhamdulillah...kalau mcm tu...

Nurzakiah Hanum said...

salam singgah

Kuazue Mohd said...

nurzakiah: singgah selalu na..

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...dah jumpa.