Followers

Thursday, April 25, 2013

My Next Wips....

As Salam...
Dear Readers...
Hari ni....malam ni....nak show off sikit....artwork2 KIV yang waiting for digitizing n transform into master piece...my pillow...my car set accessories n etc...
if kalau korang nak tahu...normally this is perkara pertama yg akan cik azue buat bila terima satu2 job..kalu kena lukis...lukis lah...kalu kena print..tampal n scan...so..we do it..n if job itu melibatkan logo...so digitizing lah... then lepas siap semua ini (in digitizing process)..semua artwork akan di transform into format pillow...neck rest...seat belt cover...or..tissue box cover...ohh yaa..kalau logo...before start sulam ikut artwork...kena test run digitizing logo itu dulu...if ok...baru convert ikut format di atas lah.....
sebab itu ya para penempah sekalian.....jgn marah yer.....kalau project itu bukan yg artwork sedia ada, sometimes akan ambil masa yg agak lama sikit nak hasilkan sesuatu produk...harap u all berpuas hati...
and kekadang itu..even artwork sedia  ada pun..kami akan ambil masa lama kerana as u know...1st depositor akan diutamakan...so kita akan selesaikan ikut Q....jika Q itu melibatkan proses yg panjang seperti yang di atas...maka nya...lambat ler hasil nya....
untuk bakal penempah secara pukal /bulk... kami perlukan masa sebulan ke dua bulan atau tiga bulan untuk menyelesaikan projek anda....bukan apa...1st..kena settle out semua KIV job in hands....2nd..kena tengok juga material yg dikehendaki..kekadang senang or ada stock...kekadang kena plak tunggu stok...dan yg 3rd..your quantity..if 10 and less....might be cepat...but if car set...plushies....and more quantities.....tolonglah fahami yer...cik azue tidak mengejar kuantiti sahaja...tetapi kuantiti yang berkualiti...disebabkan tenaga mahir sekarang ni hanya cik azue berdua dengan chenta...so...part timer plak tuu.... tolonglah fahami yer...if tak boleh faham..sila lah mencari penjahit yang lain yer...no heart feeling okieh !..
rezeki tu ALLAH yang tentukan...n cik azue yakin dapat atau tidak sesuatu job itu ada sebab musabab nyer....
okey lah...nak settle apa yg patut...korang layan ler apa yang patut...
daaaaa....





6 comments:

eita said...

pening jugak pala ni...

Kuazue Mohd said...

eita: jgn ler pening... muntah terus cik azue kekadang tu...ni klu pillow ok..plushie?.. lagi harus muntah kalu dah byk2..hehehe...

intanfirdaus247 said...

cik azue ..okey tarik nafas dan hembus..hehe..pastu senyum sambil wat keja .hehe

Kuazue Mohd said...

intan: me alwiz senyum..klu tak leh senyum...tutup n tido trus..if paksa juger...hancus ler semua nyer...wakaka..

nik ros said...

tgk artwork dia pun dah comel. kalau dah siap nant mesti lagi comel kan.

Kuazue Mohd said...

nik ros: comel?!!.. tq... penat juger nak menyulam t....tunggu eehh dah siap cikazue share kat sini ok..