Followers

Sunday, April 21, 2013

Are we Cute??!!

As Salam....
Dear Readers...
If interested: email me at  :  kuazue@gmail.com
nak beli block sulam ni pun boleh juger...email n bagi tahu nak saiz apa n guna mesin apa...then we provide you....
Aren't they cute ???
p/s:..
me demam...infeksi rongga sinus...no update banyak hari...telinga udah rasa mcm pekak...tekak udah umpama bengkak semacam....makan ubat...me bongkang ler..those order yg belum settle..hope u kan bear with me....alhamdulillah..my chenta willingly to help embroidering all KIV items....thanks chenta! lop u muah!...muah!....

6 comments:

eita said...

comel nyer kak...

agak2 berapa haga ni kalau di buat pada bantal size 16x16

zulaikha megat said...

assalam azue..cantik sungguh..klu dekat2 mau k zu berguru ngan azue..

demam nyer..ala sian nya adik akak ni..makan ubat dan bykkan berehat yer...

Mila@Rimbun said...

Azue.. kalau ada katalog sulam appliquebest jugak, boleh pilih n beli.. saya nak yang sempoi jer hahahaha..

Kuazue Mohd said...

Eita: email cik azue ya..

Kuazue Mohd said...

kakzu megat: tq..kak nak berguru ??!!.. boleh2 yg mana boleh diajar saya ajar..yg mana tak berapa reti pun leh ajar...ajaran sesat menjait...baru kita tau hasil nya mcm mana..hihihi..yg lain dari jait..saya tak mengajor...saya belajor...

Kuazue Mohd said...

mila: dlm planning..duk kumpul sikit2 buat..ibu berkerjaya dua mcm ni la...