Followers

Wednesday, April 17, 2013

Patches ajer yer...

As Salam...
Dear Readers....
Huish....jangan terpedaya ya... ai hanya jahitkan patches tu ajer...bukan bunny tu skali...no time n no material...wakaka...
cik azue hanya sulamkan patches tu ajer n jahitkan pada pinkish bunny tuu...
comey kan bunny tuu...pandai tuan yg pilih bunny nih...
ok lah....korang layan yer....kalau berminat...meh la email pada cik azue ya.....
tata...


13 comments:

Aisy Nasiha said...

Hasil kerja yg kreatif ni... Bagusnya..

Dah buat keputusan utk kerja ke cik azue? Jadi taukeh la lepas ni nampaknya..

Kuazue Mohd said...

Aisy Nasiha...belum..tunggu bulan 6..kalu leh survive ..kerja dulu..kumpul aset n modal nak jadi wise WAHM....

AyueJean AJ said...

Kreatifnya....
Bolehlah tempah patches nanti.. =D

Fiza Rahman said...

Cutenya.

Kuazue Mohd said...

Ayuejean: asal owner minta wat plushie..tapi tak ckp masa...n dia beli ready made n top up dgn patches ajer lah...alhamdulillah..dia sengih pai tinga... :)

Kuazue Mohd said...

tq Fiza

MaMa Rey said...

salam kenal Kuazue..:)

pandai Kuazue menyulam..

Kuazue Mohd said...

mama rey: salam kenal juger...hihihik...malu kucin...sulam mesin ni mama...tak dpt ler nak sulam tgn sejak2 xcdent ni...

cha said...

ah bagus jugak buat cmni takdela bear hilang kene curik haha

Kuazue Mohd said...

cha: like!..like!.. hehehe sesuai wat sesapa yg bawa bebear ke asrama kans...

eita said...

giler comel akak buat...

Kuazue Mohd said...

eita: kzu tak buek menatang tuuu...kzu cuma buh nametag dia ajer.. :-)

Mila@Rimbun said...

azue.. ada tak gambar princess yg pakai tudung?