Followers

Monday, February 17, 2014

Semalam yang ...

Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi Peribadi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI16/02/2014, hari hujung minggu yang agak padat pada pemikiran cik azue. Tidak tahu kenapa, semua kerja yang dilakukan menjadi agak lambat perlakuannya. Adakah masa yang bergerak pantas atau cik azue yang sudah meniti usia, semua pekerjaan menjadi lambat.
Tinggalkan tentang perkara itu, barangkali pengurusan masa yang tidak cekap disitu. Dan semalam juga cik azue dan keluarga memenuhi undangan perkahwinan yang dilangsungkan di DEWAN CHEF HALIM, SELAYANG CAPITOL.
Kawasan ini dahulunya agak sibuk, tapi sekarang yang ada kebanyakkannya kedai-kedai tanpa penghuni. Barangkali semuanya telah berpindah kelokasi yang lebih canggih dan sering dikunjungi orang ramai.

Ok, mari lihat hasil tempahan tanda nama yang mana gambarnya masih ada dalam simpanan talipon bimbit ini.Seperti biasa, untuk panduan tempahan nama RUMI, sila ke sini :

Tempahan Tanda Nama RUMI


dan untuk tempahan nama JAWI, sila ke sini:


Oklah, nampaknya cik azue pun dah lewat, cik azue gerak dulu ya.
Inshaa Allah, nanti cik azue sambung lagi ya.


Wasalam.


**********************************************************************
Nak tengok lebih banyak hasil kerja tangan cik azue, jom lawati cik azue di sini; https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

moning
singgah pagi isnin