Followers

Friday, February 14, 2014

Koleksi Hidangan Bento Sepanjang Minggu # 1

Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi Peribadi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI


Hari ini cik azue hendak berkongsi dengan anda semua tentang menu hidangan tengahari buat chenta hati cik azue. Semoga anda semua dapat sedikit idea tentang menu pilihan yang boleh dimasak dalam tempoh 30 minit hingga 45 minit masa penyediaannya di kala waktu pagi yang kelam kabut dengan penyediaan menu sarapan dan sebagainya.

Hari Isnin


Hari Selasa


Hari Rabu




dan Hari Khamis


Masa agak mencemburui cik azue hari ini. Lain masa kita bertemu lagi. Jaga hati, perbaiki iman.


Wasalam



**************************************************************
Nak tengok lebih banyak hasil kerja tangan cik azue, jom lawati cik azue di sini; https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam sedap je nie :)

:: Mrs.Eady :: said...

meliur kannnn :D

Mila@Rimbun said...

Wahhhh sedap2 azue buatkan bento untuk hb yerr..

saya ni tapau jer apa yg di masak masa dinner. kalau takde balance, goreng telur mata kobau je lah hahaha.Namun nak beli makanan kat area opis ni rasa mcm takde selera, lauk2 n sayur2 nya mcm goreng dalam minyak jer huhu

Kuazue Mohd said...

Nurzakiah:.. mcm sedap.. rasa belum tahukan.. hihihi..

Mrs.Eady: ...hihihi....

Mila@Rimbun:...cik hb tak makan mkanan semalam.. perut cepat sentap.. alah.. masak main campak2 ajer...

umi said...

Mesti ade sambal blcn suke pedas ye