Followers

Tuesday, February 5, 2013

Windu...seWindu..Windu nyer...

As Salam...
Dear Readers....
Entry Nostalgedik di pepagi hari....
The 3 stooges of Wood, Paper n Coating Technology batch 1997-1999 (School of Technologies Industries USM)
Kami bertiga Perempuan Melayu dlm batches itu..where sorang tu kerja kat Penang..Sorang g kat Kuantan ( mencikgukan dirinya) n lastly sorang to duk di RAWANG....
when can we meet again??!
Satu g tu pic me dgn kembar tak serupa me tuuu....sib baik masa amik gamvar nie kita tak pakai lagi kaler yg sama kan... always tak janji..tapi end up...mesti jumpa...laaa...hang pun pakai kaler nie??!!...hahaha....time ni yg sorang lagi tu ROTU..so dier kerja p menembak ajer cuti2 sem ...jadi tinggal kami berdua melilau merata...n last2 p mkn kat umah mak member nie...the best pot nak lepak tanpa perlu kuar duit mkn n minum adlh kat umah mak juma... mak member tu lah..sbb die org penang...so...me hari ni gedik2 windu teringat cerita kami bertiga...so siapa readers pernah kenal kami betiga nieh meh la kenalkan diri anda...windu sungguh kawan2 n memori lalu...
Adios..!!!


10 comments:

Ratu Hatiku said...

Betul2 lama dah gmbr nie... best kalau masih berhubung dgn kwn yg rapat ngan kita dulu kan.. :D

Kuazue Mohd said...

Ratu Hatiku..itu gambar sekitar tahun 1998 camtu..huhuhu...tgh muda belia beta...hahaha...kita org still in touch but tak berjumpa ...ikut FB..blog n Watsap jer...memasing jauh n bz..sesekali balik penang..g jenguk juger dier n mak juma especially...

Ena's Palace said...

gambar ni mengimbas kenangan lama la..hehehe

Kuazue Mohd said...

Ena..jom berjimba mengibau nostalgedik bersama...

MumMe said...

jadinya kak kuazue adalah senior saya...usm 2000-2003 school of m3...1999---matrik gemilang...

Kuazue Mohd said...

mumme...hihihi...super senior i guess..tak sempat jmpa kut..by the way school of M3 tu school apa? hihihi lupo sudah daku...

Nastyna said...

nostalgedik gitu.. best la dapat jumpa member lama kan.

wahida said...

kalau saya pun rindu dgn kawan2 lama...kalau dpt jumpa sure borak x ingat kan...


salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

Kuazue Mohd said...

Nastyna...nostalgedik..time tu meme gedik sokmo..mcm takder masalah langsung...beh..jumpa member lama..smpi nangis2..especially the one too close to heart..

nea lopah said...

Sangat2 nostalgia ni..