Followers

Wednesday, February 13, 2013

Nota Cinta Buat Ibu...

As Salam...
Dear Readers...
Luahan hati si kecik lepas ibu marah krn tooo nakal...
Ini bukan surat cinta pertama yee... as usual si kecik ni akan tulis surat2 cinta begini bila dia admit memang ibu marah sebab salah dier...n chenta n me tersenyum n tergelak..but jauh di sudut hati ibu..me sangat touching...feel too guilty angry on him....but chenta said....let it be... it is for his goodself....
and this make him different from his older brother....which normally will said sweet words n do salam n seek forgiveness....
boys...oh boys....yeah...only few years more and we will start missing their childish moment....


11 comments:

NinaAz said...

Wahwahhh. Kecik2 dah pandai tulis surattt. ♥

Mila@Rimbun said...

dia dah besar nanti mesti rindu semua ni kan

Nastyna said...

sweetnya..
tu la lain anak lain cara nya kan.

CeqGu said...

alololorrr sweeetnye

Kuazue Mohd said...

NinaAz... mmm ntah ler sorang ni.. suka nor tulis surat n diari...

Kuazue Mohd said...

indeed....rasa tak nak kasi vesar in certain things.. .:)

Kuazue Mohd said...

Nastyna..betui tu...sangat2 agree..

Kuazue Mohd said...

Ceqgu..suwit kan...anak sapo lah tu yer??!!

eita said...

surat cinta tu

Kuazue Mohd said...

eita...sorat2 cinta...haihs..t dah kedut..kita baca sorat cinta dari makwe kpd pakwe laks..hihiji..tu pun klu deme guna lagi sorat2 nie kanzzs..

Ena's Palace said...

salah satu cara dia meluahkan perasaan la tu kan..