Followers

Friday, February 1, 2013

Kome Nak Tak ?!! My 2013 # 1 Give Away...

* STICKY ENTRY TILL 31 JANUARY 2013 12.00 midnight . Do scroll down for new entry ya*


As Salam...
My Feloow Readers..

As promises... Nak TaK??!! Nak Tak??



Senang jer...

TERBUKA WAT SEMUA FOLLOWER YANG ADA ALAMAT SURAT MENYURAT KAT DALAM MALAYSIA TERCINTA INI...WALAU PUN KORANG BERADA JAUH NUN DI RANTAU ORANG... wokey ?/!!

TAPI

Syarat2  untuk melayakkan anda bagi mendapat GA ini
Couple duckling worth RM20
adalah.. be MY FOLLOWER... yg dah jadi follower tu.. thank you so much.. yang belum tu.. meh cepat.. meh cepat... only 1 follower sahaja yang akan mendapat this couple.. so.. sesiapa yang nak join.. sila tinggalkan komen "SAYA NAK.."  dan bagi email address sekali.

DAN


Untuk GA di bawah nie (2 advertiser layak bagi GA ini)
Mini Awul worth RM15
syarat2 nyer adalah...
1) be my FOLLOWER (automatik layak bagi mendapat hadiah di atas as GA for follower kalau lucky)
2) be my ADVERTISER dgn membuat entry ttg this GA
3) and letakkan link entry ttg GA ini kat komen di bawah selepas "Saya Nak"


GA nie akan berlangsung selama seminggu bermula hari ini..dan pemenang nyer cik azue akan umum on 2/2 2013 In shaa Allah... so.. cepat2... jangan terlambat..


Best of LUCK !! muah 2x !!.

85 comments:

izan mama mia said...

wah chomel hadiahnya...

NinaAz said...

cutenyaaaaa!!!

eita said...

join...


"SAYA NAK"
roszitaomar@gmail.com


http://zitaomar.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-giveaway.html

izan mama mia said...

"SAYA NAK"
seain1974izan@gmail.com


p/s..saya dh folo blog ni,..sbb td jenguk entry ni kat my dashboard.. :)

eymasu said...

"SAYA NAK"..hew..(^_^)

nie fb saya: http://www.facebook.com/eyma.su

bagi email takut saya tak tengok..hehe..

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/kome-nak-takmy-2013-1-give-away.html

Aeda Zainal said...

Hello! Gua join ^^

Dengan ini Gua Nak...

http://kesahsigadis.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

IeZwa RazK said...

Assalamualaikum, Saya Nak.
Dah jadi follower blog ni.
Blog ID : IeZwa_RazK

email : eizni_awa95@yahoo.com

IeZwa RazK said...

Join ye

http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Langit Tinggi said...

SAYA NAK..
terima kasih ^_^
email: nurafidahmustaffa@yahoo.com

Langit Tinggi said...

SAYA NAK...

http://zariys.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

email: nurafidahmustaffa@yahoo.com
alamat saya saya pm saudari ye ..terima kasih

Angel Love Soldier said...

Saya Nak.

Dah follow blog akak.

Email : angellovesoldier@gmail.com

ALS said...

Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

bazilah abu hassan said...

SAYA NAK!
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html
nak sangattttttt. :D
miss.bazilah@yahoo.com

mira_nas said...

SAYA NAK
amira3112@gmail.com
http://ainlh.blogspot.com/2013/01/giveaway-oleh-kuazue.html

Tashyra Sha said...

Saya nak :)

http://ohthrillers.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

ohthrillers96@gmail.com

Fatiha Mio said...

saya join http://watasin.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

fatihamio@gmail.com

cik rynn said...

SAYA NAK..

zatie2610@yahoo.com


http://siehatiepurple.blogspot.com/2013/01/give-away-by-ini-cerita-kami.html

CeqGu said...

eh eh SAYA NAK la.....

arenis.edayu@gmail.com

errr keputusan 2 feb ehh.....tarikh penuh makna tu...kalau dapat kira hadiah hari jadi cikgu la tu ek hehehe

Aisy Nasiha said...

Saya pun nak....

Eh, ada tambah perkataan lak..

Saya nak...

aisynasihaa@gmail.com

Nadhirah Noor Khan said...

Saya nak!

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-giveaway.html

Nadhirah Noor Khan said...

SAYA NAK..

email : nadhirah.khan@yahoo.com

cik lemon said...

SAYA NAK .

blogger ID: Cik lemon
email:analemonade@gmail.com

cik lemon said...

saya nak

http://analemonade.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

wana wazm said...

Sy nak ,

coretan_girl93@yahoo.com

http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

amalinahassbullah said...

saye nakkkkkk !

anuarfirdaus800@yahoo.com

http://amalinabulat.blogspot.com/2013/01/3x-segmen-ga-by-iniceritakami.html

Arya Addin said...

Assalamualaikum Tuan empunya Kuazue..hehe..Aya join sini

"SAYA NAK.."

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

email:marish_yc95@yahoo.com
Fb : http://www.facebook.com/maremyy?ref=tn_tnmn

btw..jemput2 join segmen Aya

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-rakan-sebaya-by-arya.html

zulaikha megat said...

SAYA NAK dan saya pun dah follow

zuzai96@yahoo.com.my

Nastyna said...

Saya nakkk... sangat sangat.


monster.glider@gmail.com
my first GA ni tau, timer kasih sudi jemput. Terima kasih jugak in advance sebab pilih saya (macam yakin) hahaha

gadisBunga™ said...

very cute. saya nak lah jugak mencubaaa...

gadisbungablog@gmail.com

tengkiuuu!!!

iela_kylla said...

SAYA NAK..

dah follow blog .. email:nurul_kylla@yahoo.com

nik ros said...

cute sgt hadiahnya. good luck untuk yg join

nea lopah said...

salam perkenalan n follow sini jugak.

saya nak! saya nak! saya nak!

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-giveaway.html

Pengetua Speaker Sekolah said...

SAYA NAK!!!

http://speakersekolah.blogspot.com/2013/01/kawe-nok-demo-nok-give-away-cik-azue.html

kekekeke

nurbijen said...

SAYA NAK, SAYA NAK!

nbijen@yahoo.com...

Terima kasih atas jemputan :)

MayaYunus said...

saya NAKKKK....

mekaseh ats jmputan..

Yumida Huda said...

"SAYA NAK..couple duckling yg cute tu"

email: yumida00000@gmail.com

Yumida Huda said...

"Saya Nak"

http://umikasum.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

ros_reeza said...

saya nak :-)

ruslan.reeza@gmail.com
♥♥♥

My name is..nUr aDiLa said...

SAYA NAK :)

nuradila00@gmail.com

Terima kasih atas jemputan tuan blog..PEACE!^_^

Sally Yatiey said...

SAYA NAK :D

sally2494@gmail.com

fara tyqa said...

dh follow blog ni . #189

SAYA NAK . . =)

faratieqa@gmail.com

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-giveaway.html

zaxx said...

thanks tuan rumah coz sudi jemput join GA ni..:) dah jd follower..:)

so,..

SAYA NAK..heheh

p/s: nice gak coklat n bantal2 tu..:)

zaxx said...

lupa lak..email zaxx :

zaxx4zul89@gmail.com

Cik Eyra said...

SAYA NAK...............

email:eyra_anna89@yahoo.com

link:http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-give-away.html

nur azian said...

saya nak..

yan_miazi90@yahoo.com

FarahilyaIsmail said...

Assalamualaikum . saya join ye.

SAYA NAK !!!!

maya_indraone@yahoo.com

I WANT IT !!!

http://mayaismile.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Bye!!!

Amanina Nasuha said...

saya nak!!

sixthsenseina_91@yahoo.com

NoEn said...

saya nak
email: one.noen@gmail.com

TQ dear

Nour Adieb said...

wahhh, hadiah yg menarik :D

roshi''dayahdayu'' said...

SAYA NAK ..
roshidayurozali@yahoo.com

NAL said...

NAL dah follow...

SAYA NAK,
mohdmizan@gmail.com

Tengku Iji said...

SAYA NAK

http://www.tengkuiji.my/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

tengkuiji@gmail.com

Iyraa Cariyno said...

"SAYA NAK"

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

NurulMirotic[NSHS] said...

"SAYA NAK"

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/komen-nak-tak-my-2013-1-giveaway.html

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

"Saya Nak" ...... Testing2.... Siap fllw dah
huda7677@gmail.com

Haryati Faizal said...

"SAYA NAK"

tq invite, akak join!

http://haryatifaizal.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

intanfirdaus247 said...

Salam kak azu! :) dah follow..sorry baru datang terjah ..busy..:)

"SAYA NAK"

emel : intanfirdaus247@yahoo.com

Miss Kpopper said...

Saya Nak ! <3

http://miss-kpopper.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Harap terpilih.. <3

Bye Kak Azu ! :D

AnisIsmail said...

Super Cat said : 'SAYA NAK'
kalau tak nak bagi ,Super Cat nak gigit duckling ngan awul tu :3 hikhik
anisismails@yahoo.com

http://supercatbloggie.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Iwea Iyraa said...

join

http://iweaiyraa.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Iwea Iyraa said...

SAYA NAK

http://iweaiyraa.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

NurulMirotic[NSHS] said...

SALAM KAK ZUE :) BLOG SAYA DAH BOLEH DIFOLLOW . MAAF KESULITAN TEMPOH HARI :) TQ :)

Kuazue Mohd said...

@NurulMirotic[NSHS] ok.. t cik azue terjah semula ya...tq

TiranaAduka said...

salam.
Insya-allah nanti TA akan join bila berkesempatan.tq sudi menjemput TA.

muffins Jue said...

saya nak!

muffins_jue@yahoo.com

http://meandcontest.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

kay_are said...

memang comel hadiahnye.. gud luck untuk ga ni ye.. =)

nurulakmal said...

SAYA NAK!!!!

nuuruul_135@yahoo.com

http://nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-give-away.html

Fifi Nadhrah said...

SAYA NAK!~

conterashop@gmail.com

salam kenal dari fifi..

Nieyl said...

Saya Nak
http://nieylwithcontest.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Ibu Lala said...

join jugak...

http://ibulala.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

fara lulu ^^ said...

i want . hehe
akubudakskemaa@gmail.com
http://faralalalala.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

aanie said...

Salam...

"Saya Nak"

http://aanie.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

tq..

Mila@Rimbun said...

SAYA NAK jugakkkk wink wink :)

http://blogrimbun.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-giveaway.html

aleen avril said...

ASW...kome nak hadiah nih...

ekekekkeke..


br je jadi followe blog nih..

email:alin.afifi@gmail.com

blog: aleenavril.blogspot.com

Qhaifa Nur said...

SAYA NAK...

salam kenal, dah follow juga he..he..

http://qhaifanurin.blogspot.com
email : qhaifa_nur@yahoo.com.my

mimi faziana said...

SAYA NAK

http://mimifaziana.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Iyraa Cariyno said...

"SAYA NAK"

email: iyraacariyno@gmail.com

Iwea Iyraa said...

SAYA NAK

email:syaz.where@yahoo.com

blog: iweaiyraa.blogspot.com

mimi faziana said...

"SAYA NAK"
EMAIL: mimifaziana@gmail.com

blog:mimifaziana.blogspot.com

نور افيره said...

Saya Nak ! =)

http://afna-in-da-house.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

Ida_Iara said...


Suka2..hadiah comey!

"SAYA NAK"

norlida134@gmail.com

http://mamalutfi.blogspot.com/2013/01/give-away-kome-nak-tak.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya pun nak join jugak ...

"SAYA NAK"

hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

http://jombercontest.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

As Lin said...

Sy nak...
Lin_midori@yahoo.com

Aslin

Kira Kekuri said...

ya Allah, baru saya nampak ni pada tarikh 4.2 huhu sorry ye lambat lah pula. huhu

Nur Farah Hana said...

Ala kak zue tak aci-tak aci terlepas GA ni... huhuhu