Followers

Saturday, February 2, 2013

Pemenang GA 2013 # 1 (Kome Nak Tak??)

As Salam..

Dear Readers..

TQ so much  sebab participate dalam GA ini... dan untuk GA kali nie..,ada 65 org polower yang sudi join n sebanyak 41 org polower pulak sudi menjadi pembesar suara bagi GA nie.. tq soo much.. pada semua yang mana cik azue tak terjah lagi tu.. nanti cik azue sampai yer.. sebab kekadang tu.. blogger reported blog cannot found.. Oooppss... link broken la.. nanti2 cik azue terjah balik yer..

so here are the list bagi yang participate


dan bagi mencari pemenang2 bertuah.. cik azue gunakan khidmat RANDOM.ORG yer..

Polower yang bertuah yang akan memenangi COUPLE DUCKLING ini adalah..



Tahniah yer..

Bagi pemenang hadiah di bawah ini pula..


 Pemenang-pemenang nyer adalah...

DAN


Tahniah yer... nanti boleh lah hubungi cik azue / cik azue hubungi melalui email yer..
pada semua.. tq na.. lain kali cik azue wat lagi na GA seperti ini...

akhir kalam... love korang muah2xxx.. !!!!


19 comments:

Arya Addin said...

Tahniah yang menang yer..Aya tak da rezeki kali ni :)

nea lopah said...

tak ada rezeki nk dapat en owl. Tahniah pemenang!

cik rynn said...

ermmm sedihnya....:(

Langit Tinggi said...

guwe juge..hehehe..takpa.. ^__^

Nastyna said...

Siap berdebar2 dup dap dada saya tengok nombor... tapi malangnya, rezeki tidak berpihak kepada saya (poyo lebih ni) hihihi.

Aisy Nasiha said...

tahniah kpd pemenang

izan mama mia said...

tahniah pada yg terpilih.. :D

Angel Love Soldier said...

Wah, akhirnya saya dapat jugak patung impian saya :) Terima kash ya :)

Angel Love Soldier said...

Saya dah send email kat akak =D

FarahilyaIsmail said...

Alhamdulillah.Tak sangka menang..saya dah email akak :)

CeqGu said...

Alaaa x dapat la hadiah hari jadi huhuhu

QA's ~ mamapapa said...

alaaaa...trlepas GA ni..apepun,salam kenal..jmput follow kmbali :))

are_lin@yu said...

tahniah buat semua pmnang ;)

Ratu Hatiku said...

cutenya.... Tahniah buat pemenang :D

nik ros said...

bestnyer hadiah.tahniah pada pemenang

QasehnyaRania said...

as-salam..singgah sini :D

maaf tak smepat nak join

tahniah buat pemenang

boni kacak said...

tahniah kepada para pemenang.. wah.. comel patung2 tu.hehehehe

Nour Adieb said...

tahniah kpd yg menang. COPULE DUCKLING, so cute!!! nak 1, hehehe

ros_reeza said...

tahniah kepada pemenang. Tak ada rezeki Ros.