Followers

Monday, February 4, 2013

Haihs..Sengajer JER tau..!!!

As Salam...
Dear Readers...
Huawa..!!!.. time2 nie lah kamu leh cabut...eeee..mokcik tgh koreje nie...huhuhuhu...haip..nmpk nyer habis kerja kena g beli tacut la nmpk nyer..kasut spare kat umah pun dah season juger...
Puan Besar..ni bukti I kerja jalan tak henti2 yer..huhuhuh....
Lagik sejam ooo...boleh ker tahan nie??...


12 comments:

Nastyna said...

laaa...ingatkan kepala ular cobra duk ngap apa dah tadi.
bukti banyak jalan ha...

Kuazue Mohd said...

Nastyna...huhuhu king cobra ehh?!!..huwaa...??!!!

NinaAz said...

Haha. Tilik punya tilik baru cam pebenda tu. Dia mintak y baru letew. Hikhik

intanfirdaus247 said...

akakaka..tacut..comel je dengar ..hahaha

Aisy Nasiha said...

kali pertama tgk tadi saya pun fikir macam natasya gak...

Kuazue Mohd said...

huwaaa...nmpk nor dasat tul ternganga nyer tuuu...

Kuazue Mohd said...

NinaAz....budget by hujung bulan t...tak sempat2...awal bulan dah nganga nyer..tgh duk kawat kat prod lak tu...nasib tul jadi QA ni..jangka hayat kasut tak lebih dari 3 bulan...habis semua koyak n lekang...nak beli yg murah2..takut kang 2 weeks aje dah terbang..Huwaa!!!

Kuazue Mohd said...

Intanfirdaus..tacut ku ..tacut kesayangan tau...ringan n lembut ajer...huhuhuhu...MAHAL lak tuuu...tacut or tacut.....huhuhu...

hana hadi said...

benda apa tu. kasut ka? huhu

Kuazue Mohd said...

hana hadi..it is my tacut lar..aka kasut kerja..

Mila@Rimbun said...

hihi kena tenung2 dulu baru tau apa ke mende nyerr hihi...

Kuazue Mohd said...

mila...teror ai snap pic...boleh wat picture teka teki ni...hihihi...