Followers

Friday, February 8, 2013

Salam Penghulu Hari # 4

As Salam...
Dear Readers...
Cik azue kongsi sikit yer...knp kita kena bersabar n berdoa...bukan cik azue kata...bukan ustaz ustazah cik azue kata...bukan sesiapa pun yang kata...BUT this is FIRMAN ALLAH dalam surah ke 40 - Surah Al Mu'minun... ayat 55 - perintah untuk bersabar dan memohon ampun akan dosa2 lalu serta bertasbih ....
DAN..
ayat 60 - perintah agar kita berdoa memohon apa shj kepada ZAT NYA....
so apa lagi...jom kita baca..hayati..dan beramal bersama....


14 comments:

Puteri Hana said...

thanx untuk perkongsian ni..semoga sama2 kite tergolong dalam golongan yang sabar..amin

QasehnyaRania said...

maaf lama tak singgah bercuti.

jom join segmen ni, nak?

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

Ibu Lala said...

http://m.facebook.com/?_rdr#!/iemacrixika?__user=1128488628

Cer klik kat sini klw nk beli fm air asia tu ye..

ros_reeza said...

moga kita tergolong dalam golongan orang-orang yang sabar :)

izan mama mia said...

terima kasih mengingati.. :D

Nur Farah Hana said...

Insyallah sabar2... hehehe...
Kak zue berbagai da telan tapi darah tak naik2 lgi... tapi kurma belum....

thank you hehe...

Hans said...

terima kasih atas perkongsian ilmu ini :-)

inche hlovate said...

nice sharing..sama2 la kita ingat mengingati :)

yan's cottage said...

tq...kongsi ilmu yang bermanfaat nie ye...

Myra Jay said...

TQ sharing :)
Untuk amalan bersama

Fiza Rahman said...

Thanks for the doa kak.

nens cellection said...

thank 4 sharing dis doa..senjata umat islam ni..;)

nea lopah said...

tq share!

Nurzakiah Hanum said...

salam thanks sudi follow anum
anum singgah n follow back