Followers

Thursday, February 21, 2013

Cik Blurr n EnCik Ikhlas...

As Salam...
Dear Readers....
Nak muntah ker?...jgnlah cetu yer....ada few more novel nak karang review ni..semua Beta khatamkan dlm bulan Februari ni..ada yg hampeh (di minda acik tuho nie...) n ada yg mengusik emo beta....serius...oklah..kita review yg ni dulu yer..
Title: as title

Karangan: Airisz
Terbitan: Karya Seni
Genre: Cinta Cintun
Sumber: Ila juger....

Kisah ini kisah ttg anak mami kalu nak tau..anak mami yg mencari rezeki di ibu kota nie...si perempuan tu blur2 sikit..
kkiki sesekali layan cerita2 mcm nie..beh..crita ni happy jer baca...dlm scale 5..ia berada dlm paras 3/5..
ok lah tu kan...hihihi...
yg bes nyer penulis ni nak menceritakan yg mamu mami di penang suka match maker kan pasangan anak2..this is real you know!! but somel dlm crita ni bila mana jodoh kedua nya kuat...dan mereka pun tak sangka pilihan org tua mereka adlah mereka sendiri...hihihi..jln crita..as usual cik azue tak.mo crita...i give only the review dari hasil my bacaan..tak adil lah ai kasi crita kan..korang baca lah sendiri...
but ikut imagin me....cute lah crita ni...watak dia n scene yg digambar pun comey....comey..comey....
diakhir2 penceritaan ada diselitkan sedikit kisah penderhakaan oleh si anak ..(siapa tu.???....baca sendiri no...) dan balasan yg diterima krn menyakitkan hati ibu bapa... derhaka krn mempertahankan kekasih hati...akhirnya merana diri...huihhs..tak vaik tau anak2 sekalian....
oklah cukup lah kut smpai sini... oh ya... cik azue belum kasi review buku projek pikat suami tu kan.... beh...nanti2 lah senang ai taip k...
bubai... muah2x...

2 comments:

aTieYusof Family said...

Macam best je buku ni..tajuk pun dah menarik..
salam kenal.. follow sni #242 :)

Aisy Nasiha said...

rajin cik azue ni membaca, bagus betul..
lemah saya nak baca buku sehingga habis. apa taknya sejak jadi mak orang 3 tahun ni mmg tak pernah habis baca satu buku pun rasanya..