Followers

Thursday, January 2, 2014

Persekolahan 2014...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


Dear Readers....

Hari nie.. ibu WAHM lagi... Abah pun WAHD... (chenta ku menolong menyulam tempahan nametag)....
si abang dan si adik dah memula kan persekolahan...
tapi yang agak tersentuh sikit... dan harus cik azue terima hakikat adalah....
si kecik Haziq... bukan la yang kecik lagi... dia dah pun bersekolah di tahun 1... huhuhu.. sila sedar diri.. cik azue kamu sudah pun bertambah umur bila mana mereka bertambah usia.. 

aksi pepagi hari sekolah agama..






abang Hazim dah pun Tahun 3 dan pengawas plak tu... boleh tak dia jaga adik nya ???
mmmm pagi tadi abah hantar ke SRA.. cik azue tunggu la abah balik.. kenapa lama sangat baru abah balik.. ghupa nya abah tunggu mereka masuk ke kelas dulu... 
i wonder what was in his mind... kalau ibu touching... i am pretty sure abah juga mesti ada sedikit perasaan yang dia tak nak sharekan .. yer tak?? kikiki.. oklah.. i nak prepare lunch for the kid... t nak p sekolah SK plak...

tata..



 **************************************************************************************Berminat untuk melihat atau mendapatkan 
hasil kerja tangan cik azue....jom lawati FB 



7 comments:

Aisy Nasiha said...

Dah nak macam kembat dua beradik ni. Semoga belajar dengan baik ya..

Aisy Nasiha said...

#Kembar

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi
sory x sempat nak komen banyak bz day

Mila@Rimbun said...

Haziq ni sangat manis senyuman nyer... comel

imm said...

salam kenal..singgah sini ye..sudi2 lah jenguk kite jugak :)
http://cikanem.blogspot.com

imm said...

salam kenal..singgah sini ye..sudi2 lah jenguk kite jugak :)
http://cikanem.blogspot.com

Kuazue Mohd said...

Aisy Nasiha,... memang kalau sekarang nie sokmo org duk tanya.. "KEMBAR ke KAK??" hihii

Nurzakiah... :0 jgn stress sudah..

Mila... yg mana? sampin merah is abang = hazim dan yg sampin hijau is adik = haziq...kikiki... org selalu terbalik refer mereka berdua nie...

imm.. salam kenal juga.. cik azue dah terjah sana...baru view on 192.. ehh silap.. 191..tq sudi singgah sini..