Followers

Sunday, January 26, 2014

Jalan - Jalan Blog part 1

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


Dear Readers...

Malam nie.. walau cik azue dah almost recovery dari last week nyer symptom of vertigo due to low Hb... but still ada sikit rasa macam duduk dalam bot yang di lambung ombak.... so.. dah siap semua kerja.. mmm mcm tak beh plak.. nak menjahit pun rasa nak muntah... so.. cik azue upload statement nie...kat FB ...



so.... mari kita terjah dan lihat.. apa yang cik azue jumpa dari blog2 yang di share di FB cik azue...


Blog nie kepunyaan Puan Rozy...aka tuan tanah kepada AnnaRozy Homemade Kids Couture
kikiki.. i dah polow u actually....kikiki....mmm kalau korang nak tahu.. she is an engineer... dan sangat talented dengan sewing.. she even can make the princess sofia dress for her daughter...so envy of her... mmm and she also lucky to have a little Hafiy... please pray for her (actually I don't know what exactly happen or behind a story of her little Hafiy)... but I do hope everything will be in good ...Mmm In the hand of Allah... everything will be good... in shaa Allah... 


Blog nie kepunyaan kak Rosni Latif... wah this is can be called as SIFU lah.. cannot challenge anymore...if you want to see her product.. pls.. go and follow the link up there...
so cantik... I wish that i can sew like her for my own house.. .. do visit Ok...


Blog nie kepunyaan my friend : Noor Rafidah Ab Aziz...
mmm.. no komen la... i tak pandai nak baca ceritera di muka depan blog nie.. mmm korang baca sendiri eehh..
but satu jer yg me as her friend musykil..sejak bila eekk my friend pandai tulih2 macam nie?? kikiki... jom korang g layan sana baca...ada benda yang di sampai kan yang kadang2 kita especially cik azue nie tak mo ambil tahu.. so bila dia kupas dengan cantik.. so.. terbuka juga lah minda ini...oklah... 


Blog kepunyaan Puan Jamilah Said...kat blog ni kita boleh lihat banyak sangat beg yang beliau hasilkan... mmm beg la yang cik azue tak pandai nak buat... mmm kalau my readers nak tempah bag... boleh jenguk ke blog nie... macam2 ada.. dan hasil kerja beliau nampak sangat cantik.......so envy... bila lah cik azue nak pandai jahit beg yer,...

Last blog for today is..


owner: Puan Anys Idayu Zakaria 
Blog ini berkisar tentang Akademi bekerja dari rumah...mmm banyak info tentang  bisness Online or WAHM kat sini... kalau mana2 yang ada niat nak ja di usahawan online orWAHM or SOHO... jom baca.. dan baca di blog ini...banyak info yang boleh kita dapat dan semoga memberi manfaat.. buat penulis.. tulih lagi noh...

Tudiia...... habih sudah sesi malam nie.. esok2 bila ada mood nak wat blog review... kita war warkan lagi ya....

banyak juga pengalaman orang yg dapat dikutip malam nie.. mana yang baik.. simpan... yg sukar di hadap dek otak nie.. esok plak kita pikir no...

oklah... wasalam...


 **************************************************************************************** Berminat untuk melihat atau mendapatkan hasil kerja tangan cik azue.. jom lawati FB : https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue

6 comments:

babYpose said...

Salam, best2 senua kretif n krafty, sat gi nak klik fb kraftangankuazue, thanks for sharing :)

SCLover said...

salam ziarah :)
terima kasih Kuazue :)for blog review tu ..

Ainim Suju said...

okay...kang kami terjah ya

Kuazue Mohd said...

babypose: waalaikummussalam...sila2 klik dan Like ya.. tq.. tq..tq

SCLover: mmmmm momantai... saya memang selalu intai ke blog puan pun...

Ainim Suju : ...terjah tau... jgn tak terjah...rugi..

Mila@Rimbun said...

terjah.. jgn tak terjah azu..

Kuazue Mohd said...

mila@rimbun: dah siap terjah ha...jom la terjah sama...