Followers

Tuesday, January 14, 2014

Tempahan Nametag aka Tanda Nama

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


Dear Readers....

Sorry... cik azue agak bz dari hujung bulan 12 lagi... bz wat apa yer??? hihhihiii... biasalah...... di samping bz dengan kerja HAKIKI.. bz dengan hal di bawah nie.. alhamdulillah....  boleh la release stress sikit... terima kasih Allah atas nikmat yang sedikit ini...
so....meh jenguk2 sebahagian tempahan yang sempat cik azue gather dan share kat sini sebagai panduan anda para pengunjung sekalian...




oh ya.. buat yang masih email serta PM...WA dan call.... bertanya tentang status tempahan nametag, buat makluman semua.. kami terima sepanjang tahun tempahan nametag ini.. cuma kalau dah panjang Q nya.. lambat la pula turn anda... itu sahaja..

oh ya.. kalau tempahan dari pihak sekolah... setiap tempahan akan di pek mengikut nama, mengikut kelas serta mengikut darjah dan mengikut sekolah...hihihi... as pic di bawah ya..


selain itu .. ada juga yang mahu kan kami sulam saiz nametag yang agak kecil... nak guna as tagging pada seluar or baju or kain anak2... so.. untuk tidak menghampa kan anda... kami hasilkan seperti gambar di bawah..


so... berminat? kalau berminat.. anda boleh layari SINI ,  SINI, SINI dan SINI untuk dapatkan senarai harga terkini ya..

sebarang kemusykilan .. boleh hubungi kami semula ya...


tata..

wasalam...



 ********************************************************************************* 
Berminat untuk melihat atau mendapatkan hasil kerja tangan cik azue.. jom lawati FB : https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue

4 comments:

MamaDaniel said...

waaa... cik azue... meriahnya name tag tu.. macam2 kaler ada... :D

Aisy Nasiha said...

Seronoknya macam ni..hasil kerja Cik Azue dipakai oleh ramai.. entah2 sekolah syaa oun temoah dr cik aazue.haha

Anonymous said...

name tag yg jenis pin tu takde ? kalau ade nak tempah

wan rafidah said...

dekat mana kedai cik Azue ni ?