Followers

Wednesday, January 29, 2014

WW: BENTO aka Lunch Box

Assalammualaikum....
Dear Readers....
*bersiaran dari opis guna h/p*


9 comments:

Normi Nieza said...

rajinnya dia..:)

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Mila@Rimbun said...

saya pun dok bawa bekal sejak akhir2 ni, kat opis dah beli satu food warmer. Dok ofis yang ditinggalkan camni ler.. kedai2 pun dah start tutup, kami plak bulan 6 baru pindah

Aisy Nasiha said...

Ni kira rajin ni.. dua menu dimasak ....kalau saya sama je.. haha..

cik azue..kenapa blog cik azue ada masanya tak leh nak masuk? Hari ni boleh...okla..

Kuazue Mohd said...

Normi Nieza: bukan rajin...tapi kat tmpt kerja x der kantin..nak hari2 kluar g makan..mcm x praktikal...mahey dah sekarang ni sepinggan nasi 1/2 pun..dah cecah rm5... huhuhu...bekal ajer lar..ekonomi dan hygenic..lagi pun dah biasa dari kecik bawa bekal g sekolah...

Kuazue Mohd said...

mila..beh la boleh bawa food warmer kat opis tuh..sib baik tekak ni dah biasa bawa bekal n mkn semua yg sejuk dah dari kecik..klu x haru juga...jom2 kita membekal selama nya..

Kuazue Mohd said...

Aisy Nasiha :
:) mak terpaksa masak bekfas n lauk bekal x sama..selera tukang makan x sama..mula2 malas juga...tapi lama2 dah bertahun2 ni...tak der rasa apa dah...mcm beh aje...cuma kekadang tu tensen sbb x tau nak masak apa..

mmmm...pasai pa no sat boleh..sat x boleh...mmm t cik azue try cek balik..

Anonymous said...

Nowadays, Affiliate marketing isn't an option; it's necessary.
These ads look very similar to adsense ads and
can be placed anywhere you are allowed to place them.
The advantages of having affiliates (or associates) build your business and help you with
marketing is that you have no upfront expense to cover.
Although maximum site owners are familiar with these concepts, but they may lack the expertise to do it
the correctly.

my web site ... magic submitter tool

MumMe said...

sejak mumme jarang makan luar dah jarang kena food poisoning. selalu takut2 nak makan apalagi kalau terdedah,nampak lalat pulak...mmg ada harapan nak ulang toilet.
kalau kita prepare sendiri confident sikit.