Followers

Wednesday, January 22, 2014

Cerita kelam Kabut...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


Dear Lovely readers,....

sorry no.. cik azue duk dendiam lama sgt.. I is BZ.. adoila.. tak tau apo yg di buat sampai bz nak buka Lappy pun x sempat..

memandang kan tiada mood nak g opis tis monin.. so.. cik azue buka la dekstop nie.. n update ler secara kelam kabut..

maafkan I kalau ada typo noh..

ok.. start with this....jeng..jeng..jeng...
Breakfast hari Ahad,.. menghabiskan stok roti burger sebelum naik jadi tempat ternak cendawan...

di ikuti rapat oleh ini..
masing2 anak n chenta hati tapau bawa g school n opis.. me is puasa.. so biau jer la..apa easa pun...

and yang membuatkan cik azue BZ... mmmm apo eehh??

hat nie...

my chenta yg run kan...

hurmmsss... what actually make me up side down???  eceh wah.. omputih disitu..!!!

oklah.. nanti cik azue sambung lagi...

daaaa...

oppss.. siapa yang berminat nak menempah nametag sulam nie.. mcm biasa..ikut link di bawah or email I no..

ttattaa..

*ppsssttt.. sat g kalau mengantuk kat opis me curi2 kambing BW yer...*


 ******************************************************Berminat untuk melihat atau mendapatkan hasil kerja tangan cik azue.. jom lawati FB : https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue

10 comments:

Mia Liana said...

sedapnya sarapan yang macam ni...

Fizah said...

sarapan ala-ala western gituh...:)

MumMe said...

2 minggu lps mumme ada rajin sket,buat burger utk smua tapau...tapi minggu2 kebelakangan ni belum berasap lg dapo waktu bekfes...tgk post kuazue ni,buatkan mumme bersemangat balik buat bekfes...mulai esok... hehehe

Zee Suhaini said...

yummyyyy..
ala omputih..
nampak berselera..

Cho Zila said...

syiok anak2 dapat bawak bekal cam gitu ... nampak menarik.. anak2 tentulah suka...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. sedap juga sarapan macam tu di hujung minggu..
p.s: salam kenal.. terima aksih singgah dan follow.. follow di sini juga.. :D

Aisy Nasiha said...

Saya ada nak baca blog cik azue ni tapi tak leh masuk pula. Pelik saya..

Bestnya bekal makanan anak2 cik azue...pasti tak tengok makanan di kantin lagi..

Ainim Suju said...

banyak menu sarapan ya

Nurul said...

Assalam Cik Azue...

Terima kasih sudi singgah blog nrl & bg tips tuk mata stress tu... rasa betul jgk... pg2 drive dalam jem2, sepanjang dok opis,asyik tengok pc & kertas bertimbun, balik drive jem lg, penat mata kot...mlm td try buat, lega sikit rasanya... Done follow sini #325... ^__^

aTieYusof Family said...

wow sedapnya menu2 sarapan tu...
oh! ambil tempahan name tag ke..