Followers

Saturday, January 25, 2014

Kisah Rabu dan Khamis

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….

Dear My Lovely Readers.....

korang ada ingat cerita INI lagi tak.... sudah nya... cik azue yg tak der mood tu terus tak pergi OPIS... korang nak tahu kenapa... hahaha... masa cik azue nak tutup suis moden .. tunduk tutup suis semua.. nak bangun.. terus GELAP MATA ... adus... jantung terus berdebar2 dengan cold sweat.. 
pastu apa lagi... agak tak der mcm duk dalam bot yg dipukul ombak... cik azue pun slowly merangkak pergi ke katil dan tidur... n bangun balik dalam jam 10am mcm tu... n terus p klinik.. merempit tau... sbb kaki kanan tak leh nak tekal pedal minyak... sendi tulang punggong is sakit...
sampai kat klinik.. cik azue pun story lah apa yg berlaku.. n doktor kata.. PULSE you rendah nie... n muka u if kita check bawah mata mcm tak der darah.. putih jer...
pressure plak .. OK...at 120/80..

so... here is the MC ..
motip tak padan no IC hat depan: suroh korang hafal bes day cik azue.. wakakaka...

and cik azue terus amik EL on Jumaat tu...
now dah ok dah.. nanti 5/2 nak kena p amik darah untuk full blood count n full blood picture...pastu 7/2 nanti... nak jumpa doktor untuk doktor review balik kes anemia cik azue nie.. kikiki..
not to worry la.. dah ok dah nie.. dah kepala pun tak pusing2.. mcm duk dlm bot... 
nanti cik azue storry lagi noh...

oklah.. nak gerak wat kerja rumah sat na.. t mlm nak g majlis kesyukuran jiran.. birthday wife n dua princess nya...

ok..t cik azue story lagi no...

bubai..



 **************************************************************************************** Berminat untuk melihat atau mendapatkan hasil kerja tangan cik azue.. jom lawati FB : https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue

3 comments:

MumMe said...

bulan lepas br mumme buat blood check...lps tu doktor suh ambik pil iron...skrg dh x letih2,pening2 lg. get well soon, kuazue...

Ainim Suju said...

Cik Azue, carefull tau, kita dulu low blood pressure yg teruk. setahun setengah amik masa untuk recover. bergantung dgn ubat 24 hours. tak boleh kena panas, tak boleh ligat.
Elok2 ya..banyakkan minum air dan bersenam yg ringan supaya boleh balance balik diri tu

Kuazue Mohd said...

MumMe : Tq... mm bagus lah kalau dah sihat... mmm cik azue tak boleh amik iron supplement or obimin lagi dah sekarang nie.. jadi gastrik teruk... tu menunjukkan yg cik azue dah lama sangat amik nyer...

Ainim Suju : Ok.. i will in shaa Allah... tapi cik azue lebih kepada low hemoglobin sekarang nie.. pressure dah kembali normal... dulu2 ya... cik azue kategori hypotension... :)