Followers

Thursday, May 2, 2013

I am Back...Alhamdulillah...

As Salam....
Dear Readers...
Thanks for the wish and doa from u guys...hari ni cik azue masih diberi MC kerana doctor kata masih demam...n result blood test not much different...and demam boleh berulang but kena habiskan medicine ler...n 7/5/13 t..kena lagi hadap nurse amik blood test lagi..t kat bawah cik azue tepek result nyer...leh ler kowang tgk sendiri yer...
tapi kan..as sebab dah lama tak menjahit..even tulang belakang masih sakit...cik azue jahit juger this tissue cover...sian kat yg menempah nyer...dah lama tempah..don't worry ya...sikit hari siap lah kesemua nya..in fact yg belum jahit sulam nya hanyalah satu lagi sarung tisu n seat belt cover shaja..yang lain tinggal nak jahit ajer..
k lah...cik azue benti sini dulu ya....
daa...



18 comments:

cha said...

get well soon :)

Umi E-ca (Sms@017 - 3 3 1 0 4 0 5) said...

moga cepat sembuh.. leh "jalan-jalan" kat blog sy lagi..heheheh

http://girlynicknack-twins.blogspot.com

Kuazue Mohd said...

cha: tq dear

Kuazue Mohd said...

umi E-ca: tq.. in shaa Allah bertandang punyalah nanti...tungguuu..

Fizah said...

alhamdulilah...smg sihat2 selalu =)

Mally said...

Get well soon dear...
thanks for singgah my blog!!!
Will update very soon the Redang story!!

Kak Lin said...

semoga cepat sihat cik azue.

Cinta Misteri said...

adusss demam teruk ke ni smpi thp amik darahh ni. jgn mengelat mkn ubat yeppp.

nurbijen said...

ha ah, nampak tak banyak beza pun... moga cepat baik :)

SarahSyafiq said...

Sihat2 sentiasa ye.ubt tak blh skip ye.

Kuazue Mohd said...

fizah: alhamdulillah...tq

Kuazue Mohd said...

mally: tq.. t jgn lupa update tau the story

Kuazue Mohd said...

kak lin: tq

Kuazue Mohd said...

cinta misteri: mcm tak serius..tapi..hihihi..tak ngelat aiihh...habis semua ubat n petua ai tolan haaa..

Kuazue Mohd said...

nurbijen: tu lah...in shaa Allah....

Kuazue Mohd said...

sarahsyafiq: tq.. :)

Aisy Nasiha said...

Cik azue, cepat baik..esok nak mengundi ni...

Isabel Diaz said...

Cantiknya cover tisu.. Cute.. (^_^)