Followers

Tuesday, May 28, 2013

Sulam Tuala

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….

Hari nie cik azue wat entry laju2 ya,... guna desktop kat umah nie.. jap agi nak gerak g opis dah.. until mlm kalau sempat cik azue respon korang yg bertanya ya..

mmm
hari nak share kat korang..  dah terlambat but nak share juga.. dalam kelam kabut siapkan beberapa tempahan yang tak boileh di siarkan picture nya kat blog nie... (PnC) punya order.. as I said.. we do customize items so ada juga pihak koperat yg sudi berurusan dgn kami nak wat gift.. and as hormati permintaan derang.. so tak leh la ai show off kat korang... sian kan korang.. n sian juga kat cik azue kan...

ok... sini adalah few sampel utk rujukan korang bagi tempahan sulam tuala..

nak lagi detail...jum tengok page cik azue na.. ha tekan sini tau..

sila lah  menjamu mata ye...







suka?

jom like page cik azue na.. dan kita berurusan kat sana...

mana2 yang berkenan dengan imej applique tu.. mai ler bagi tau.. cik zue jual juga the block sulaman kat korang yer..


ok.. nak gerak dah.. tata.. lop korang ketat ketat..


* jom support cik azue dengan LIKE my newbie PAGE *

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

kreatif

Kakzakie said...

Cantiklah azue. Macam ini cikgu Hazim mesti suka dapat free:)

CeqGu said...

haaa akhirnya dapat dapat komen kat sini. hari tu jenuh tekan tapi tak dapat nak komen. psssttt mana tuala utk cikgu anis satu? hehehe

rostina76 said...

cantik le azu tuala2 ni.

eita said...

comel nyer..mesti suke cikgu yang dapat tu