Followers

Friday, May 24, 2013

Apple Crumble Pie..

As Salam...
Dear Readers....
Salam penghulu hari buat semua...selawat n salam buat junjungan besar..semoga kalian dah buat semua yg sunat2 buat hari Jumaat belaka ya....
Buat kawan2 yang bercuti..cutilah sebaik mungkin...wat yg bersekolah...dah school break ni..isikan dengan aktiviti berfaedah..agar menjadi manusia yg dapat memberi lebih banyak manfaat utk semua....
Buat kaum ibu...istighfar bebanyak..u will be with the kids at most of the time...n semoga kita semua dpt melahir dan mendidik bakal mujahid dan mujahidah semuanya nanti...
okieh...!!
buat ibu2.. yg tak der idea... n ada stok epal yg gonna expired soon..jom wat apple crumble pie nie...
ikut org yg x berapa putih nie...oooo senang jer nak wat nyer yer...hihihihi...tapi... but failed to attract that those picky eaters kat umah nie...ibu n abah nyer yg habiskan nyer...
kalau sapa nak try ...yg kurang suka manis..leh adjust gula kurangkan sikit na...sbb for cik azue..still manis...
resepi amik dari blog sini... tq na F n F... sbb share resepi mudah ini...n sedap..
korang nak resepi..p kat link ni na...malas nak taip...ai guna h/p.. jari jemari gumuk..asik tertekan words seblhnya..malas nak erase n taip lagi..bagi link sudah...lagi pun..today ada rasa penin lalat pala nih...
*pssssttt..tetiba jadi haemorgia plak..*
so ni link url resepi nya ya..
http://fnf-simple-life.blogspot.com/2013/03/apple-crumble-pie.html?m=1
selamat mencuba n bereksperimen..
tata...



4 comments:

Aisy Nasiha said...

Menu yg menarik ni cik azue.... Klau makan time ada ramai, mmg xcukup tu...

Yumida Huda said...

wooo..sedapnye
jarang buat pie2 ni sume
slalu beli kat kedai roti
org kedai buat sedap..hikhik

izan mama mia said...

amboi.... saya xpernah makan le..benda nie..nak sikit,..ada lagi tak ?..ehe..nnt pos cni yer..hihi

azizah :) said...

amboi sedapnyaaa cik zue oi..