Followers

Thursday, April 24, 2014

Kraf Seni Jahitan & Sulaman: Kelas Blog Fanpage Borong Telekung Solat

Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi ADBR

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
 DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI 




Hari ini cik azue nak berkongsi dengan anda semua tentang cerita akademi bekerja di rumah pula. Kali ini cik azue berkongsi dengan anda tentang kelas blog fanpage borong telekung solat.
Salah satu kelas  yang ditawarkan untuk yang ingin bermula tetapi belum ada produk, yang belum tahu nak bermula dengan apa serta bagaimana hendak bermula. Cik azue berkongsi dengan kalian dua protege kelas ini yang telah mula mengorak langkah bersama akademi , walau hanya secara sambilan, namun mampu mereliasasikan impian masing-masing. 
Tahniah diucapkan pada rakan berdua. Jika anda ingin berkenalan, anda boleh lawati mereka di sini.

dan di sini

Baiklah, bagi anda pula, ADBR sedia melatih dengan menyediakan tapak bagi permulaan diri. ADBR memilih untuk menawarkan kelas blog fanpage borong telekung solat kerana apa? ianya adalah kerana telekung merupakan produk permintaan sangat tinggi menjelang musim-musim ibadah dan perayaan seperti Bulan Ramadhan, ibadat umrah dan haji serta hari raya. Malah boleh juga dijadikan sebagai hadiah buat insan tersayang. 

Jadi, kenapa perlu sertai kelas ini? Ini kerana;
* Dropship borong
* Dapat belajar buat blog khas untuk borong telekung
* Boleh terus mula promosi dan jual
* Tak perlu simpan stok telekung yang banyak
* Tak perlu uruskan penghantaran dan pengeposan pada pelanggan
* Kami yang akan uruskan penghantaran
* Selepas siap kedai blog, terus boleh mula jual dan ambil komisen
* Telekung pelbagai jenis yang sudah sedia ada stok.

Kelas Borong Telekung Solat
-Telekung Solat Vietnam
-Telekung Solat Indonesia
-Telekung Solat Sulam
-Telkung Solat Kanak-Kanak.
- Bonus 4 ebook rujukan

Apa pula yang bakal anda dapat? InsyaAllah, Ilmu membina blog & fanpage niaga Blog yang menepati minat pembeli. Bersama dalam satu fanpage group dengan barisan guru-guru online Akademi Bekerja Di Rumah - yang berpengalaman dalam bisnes online. Dan tawaran ini hanya dibuka untuk 30 orang sahaja!!!!
Siapa yang berminat cepat daftar, mula belajar, dan terus jual.

Bagi yang mahu ambil peluang untuk mula berbisnes, hubungi cik azue bagi keterangan lanjut.

email:kuazue@gmail.com
whatsapp:013-2700020

****************************************************
 Nak tengok lebih banyak hasil kerja tangan cik azue, jom lawati cik azue di sini; https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue 

 Nak Berkenalan dengan Akademi Bekerja Di Rumah, baca sini http://kuazue.blogspot.com/2014/04/akademi-bekerja-di-rumah-apakah-itu.html 

 Nak Belajar Cara Asas Urus Akaun, Lawati sini: 

1 comment:

Yumida Huda said...

bisnes yg sgt bgs
moga sukses berbisnes
aah ramai yg dah menceburi bisnes dropship ni