Followers

Monday, October 7, 2013

Tikus? Hamster ? or ??? in 3D weyh !!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


Dear Readers...

Pagi nih sebelum me bertolak ke opis as usual.. jom godek blog and update itu ini mana yang sempat... so nie adalah xtvt  last.. last weekend nyer story.. dah sampai ke tuan nyer dah pun In shaa Allah.. sbb tuan nyer tak bagi tau dah sampai ke belum...

alkisahnyer..... ni 1st timer buat nih.. in 3D mcm nih... ada jadik tak???




yang nie plak masa duk tenang2 {baca "TE" sama macam dlm perkataan "TEngok" yang bermaksud perhati.. tenang (in kedahan) = perhatikan (in real BM)}
duk imagine nak buh gigi n misai nyer... wakaka.. ada juga yg lari alignment ghupa nyer....


sekarang nie cik azue dok buat anak potong plak... anak patung upin ipin.. ntah ler jadi ke tidak.. korang doa kan yer.. stress tau buat Upin n Ipin tu... apa pun.. that is the challenge...hope by this week cik azue boleh siapkan that items... huhuhu.. sabar nyer lah si penempah itu.. sanggup tunggu n tunggu.. n tunggu... n tak pernah dalam hayat cik azue.. sangat n sangat n sangat lah stress nak siapkan satu2 tempahan....

tak per.. t kita tengok hasil akhir nyer.. dah tak larat nak korban kan kain n masa nak wat RnD nyer.. if tak juga jadi.. cik azue akan stop dulu.. n later on buat semula... (harap tak ler sampai ke stage itu naa..)

oklah... korang layan tau...

adios... muah!..



* adus.. sakit nyer peyut! ada harapan cik azue bertapa dgn Mr T nih..!! sorry lah bos kalau bos baca entry nieh... me dah cerry berry dah nie...*

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hahaha
cute

Ainim Suju said...

comel

Khir Khalid said...

Wah.. cute.. done follow sini juga no.297.. salam perkenalan & semoga terus sukses :)

lieyalatif said...

ish cik azue...kemas lah dan teliti jek ....mmg cantik jahitannyer...bukan semorang leh buat nie...tahniah yeak....

Nora Karim said...

lari alignment pun tapi nmpk jadi je tu... teliti gak orgnya ya... hehe

Myra Jay said...

Alahai comel plak ;D