Followers

Tuesday, October 22, 2013

Oh my Berat...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


Dear Readers....

Apo sudah jadi nie wey ??!!****##@@@@****... dah lama tak story mory kat sini...

Pic credit to Google...

Korang ada ingat tak lagi .. dedulu cik azue ada story tentang impian cik azue apa bila dah berenti amik terapi hormon?? ada ingat tak? kalau tak ingat.. memang padan pun kalau korang tak hingat nyer.. dah makan tahun dah... kalau nak ingat meh klik SINI...
kalau nak diikutkan.. kira nyer.. cik azue berjaya juga ler.. berjaya mengekalkan berat badan duk statik tang situ.. tak bertambah2 .. tak caya?? meh tengok kat sini PULAK
pusing p.. pusing mai.. duk tang no tu juga.. tak bergenjak.. yang bergenjak pun adalah angka selepas titik tu sahaja.. hat depan.. tobat duk lagu tu jugak...
so sebenar nyer dah termalas... tapi .. as sebab dah lama dah habih pantang.. almost 4 months pun after the last miscarriage.. so why not I start it back... 
my aim tak banyak.. just to release another 5KG more...  harap berjaya yer...
so sebab nak bagi semangat.. so cik azue pun follow la group Kumpulan Manusia Mahu Kurus kat FB nuh...amik derang nyer spirit n ambitious towards a healthy life .. .. sbb kalau buat reramai nie macam motivated sikit... hang push aku.. aku push hang...
n semoga usaha murni ni tercapai demi kesihatan kita...Majulah Sukan demi kesihatan masing2... kih..kih..kih..

oklah... (sapa nak gelak... sila gelak,... me memang cumel apa??!! ) nie my 1st timbangan... 

next timbangan lagi 9 hari... means.. update setiap selepas 10 hari...

so my strategi 1st 10 days adalah sukat sugar intake... semoga berjaya..

pssttt... ada sesapa nak join me juga ker??? jom.. jom.. jom.... jom keluarkan peluh n toksin...

oklah.. adious..

bubay..

* ini adalah entry auto publish na.. hangpa jangan ingat cik azue duk bertapa depan PC duk update blog bagai.. me kerja .. n adalah tensi tau... manyak ooo customer complaint nak hadap at this moment...*

2 comments:

Mel said...

Berusaha kak. Kalau tak berjaya, ajak suami join sama..Bila ramai2 baru semangat datang.hihii

Ainim Suju said...

semoga berjaya