Followers

Tuesday, October 1, 2013

Bantal n Sarung Bantal

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….

Dear Readers....

sebenar nyer akhir2 nie.. cik azue amat ler tak sempat nak ber BW bagai.. nak up entry pun curi2 masa before gerak ke opis.. tu pun kalu sempat...

oklah.. here we go...
order yang lama dah siap.. n agak nyer dah lunyai kut budak2 tuan punya bantal nie gomol2 kans... baru la nak wat entry nya..

oklah.. jom tengok ...
Bantal saiz 12"x12".. sila lah ke FB

bantal n sarung bantal.... sorry lah pic kureng indah..maklumlah i guna hp ajer snap pic nyer...

n meh tengok reaksi the gegirl.. yang si share si ayah...

Picture from Zaidi Awang

semoga kedua puteri nie menjadi kebanggaan si ayah... buat si ayah.. tq ya..  n sorry... pic mu di cilok tempek sini....

macam biasa.... gambar bantal2 tu nak share.. pinjam or whatsoever.. amik lah.. but pic yg ada budak berdua... CANNOT na... sapa amik ... cik azue saman... hanya picture bantal2 n hasil keras tangan ku ajer yer yang korang leh amik n KITAR semula...
wokeih...

now it's time to gerak to opis...

sempat on tgh hari.. cik azue BW guna my h/p na...

adious geng....

muah2X!...

3 comments:

TiranaAduka said...

Salam sis..
Wah cantinya..sarung bantal tu...
menarik.....

Nurzakiah Hanum said...

salam sis
cantiknya

wantie said...

cantik..

ni kalau beli utk my gegel mesti tak melekang di badan.