Followers

Tuesday, June 25, 2013

Jerebu and WAHM - practice ker??

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….

Dear Readers,

hari ke dua minggu ni cik azue me WAHM kan diri.. hihihi.. WAHM (work-at-home mom. It means exactly what is says: a mother who works from home.) but esok kena p jenguk juga opis lah yer.. sebelum i tender terus.. kikiki.. ada hati tu nak tender the "letter" korang.. what say U chenta..?? hihihi.. sampai masa...tak sabar nyer...

oh ya.. sebelum tuh.. meh wat laporan IPU untuk hari nih (25/06/13) dulu at 8am .. since we are in RAWANG town.. so rasa nyer yg paling dekat is KUALA Selangor lah kut which is at 245..butr comparing to yesterday... hari nie. ada juga la kurang bau asap terbakar tu... but si kecik HAZIQ dah asik2 suruh2 pegang leher.. dia rasa nak demam...n sakit tekak... haiisshh... (mereka pagi ni di COTI kan oleh ABAH nyer dari g sekul..but abg hazim still nak ke sekul ptg nie.. rindu member katanya.. yer lah tuuu...)

jom tengok pic sekitar umah cik azue plak...


Jam 9am 25/06/13 - mcm clear sikitkan....

Jam 6.40pm 24/06/13 - jalan2 sekitar taman

Jam 3pm 24/06/13
Jam 11am 24/06/13

Jam 11am 24/06/13

Dah tu budak2 terkurung.. n kelaparan.. n petang nyer cik azue menjamu lah kekanak tu dengan kuih ninja turtle nih.. jgn tanya resepi.. cik azue belasah juger...
kuih ninja tutle
and lastly.. nie lah hasil nyer me WAHM semalam...


tinggal nak buh fiberfill ajer.. oppss.. lagi 2 ekor sedang di jahit....

dalam banyak2 part.. part pasang paruh la yang paling leceh.. tau tak.. hihii..
nie pun part tricky nak menjahit nya juger...

mmmm yang nie pulak.. WIP at mesin sulam...



oklah.. sekian laporan untuk hari nie....
mcm biasa.. mana2 pic yang rasa berkenan nak amik.. amik lah yer... tak yah bagi tau n link pun x mengapa.. tapi kalau t ada sesiapa yg bertanya.. pandai2 lah korang menjawab nyer... muahahah...

jom menjahit NINJA mask...

adious... 

wasalam....

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

semakin baik

Che Rosliza Che Mat said...

cantik penutup mulut tue...nice tutor