Followers

Sunday, June 16, 2013

Jalan-jalan MAKAN kenduri

As Salam...
Dear readers..
sorry...cik azue lama weyh menyorok x hapdet apa2 kat sini..tersgt bz ler korang...hal2 opis ler...normally..either x pepagi hari musti tgh hari time lunch cik azue leh update korang apa yg cik azue buat kanss...now..rehat pun masih kerja ko...aduyai....semua nya nak cepat...semua nya nak settlekan masalah quality issue dgn customer..so me as QA...hambik ko..kah..kah..kah...
ni cerita semalam...kami 5 family (abg long..kachaq..bencik..me...n hondak) turun g makan kenduri kat felda trolak utara..eehh utara ke selatan?..dush!..janji felda trolak lah kans...pergi makan kenduri..but actually adlh pergi utk merai kan adik our beloved n longing father...pak njang yg x berapa nak sehat...(tengok muka ia mcm nak peluk2 mcm peluk n gomoi ayah..)
harap pak njang semakin sehat lah yer...
my abg long..kachaq..n hondak is coming straight away from bandar baru kedah..transkrian penang ..n alor pongsu perak...while my lovely bro - bencik is from ipoh with love...
only me myself from rawang...derang bertolak dari jam 7++am..n cik azue plak on 11++ am..n smpai sana on same time kecuali..bencik...biasa ler.. wifey kerja..so dia gerak n sampai after 1++ hrs from us.. .
g kenduri saudara mara nih..selain kita beh jumpa ramai2..budak2 ler opkos kans...main merata tmpt..dah ler panas..then at almost 3pm..we all gerak balik ke destinasi masing2..bye..bye..my lovely siblings..love u all ketat2...t ada masa kita get together again ..okieh!..
then dari trolak..cik azue terus g jumpa supplier amik stok fiber bantal..hambik..byk tak? 
haa sila lah menjait yeer...
oklah..t cik zue ada cerita..cik azue merepeks g yer..
adiyos..
hari ni projek is buat loose loli coklat tempahan org...hihihihi...
wasalam..




5 comments:

NoEn said...

wah..banyaknya loose fibet tu

Kuazue Mohd said...

noen..hihihi...tak tau ler boleh smpai habis posa or tak??...malas nak kyar tine pose..harung banyak sekali jln lah senang..!!

eita said...

gi kenduri lah yang paling best

nuyui a.k.a miss YUI said...

sblm puasa mmg byk knduri yg dok ada =)

Nisa' said...

Pergi kenduri memang best, tapi... once termakan banyak, menyesal sepanjang minggu.