Followers

Wednesday, June 19, 2013

Car Set Pillow - Love Theme..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….

Dear Readers...

hapdet laju2.. doctot kata duk dendiam.. leh ker ai nih duk dendiam selagi tak kena duk spetal??

hihihi... apa kes? lain entry crita HOKEY ! tak promise..

apa pun korang layan hat nie jer lah yer... don't worry on me...

Ingat tak entry My WIP ni..??!!

haa nie ler baru nak sambung final output nyer... barang nyer gamak nyer.. dah lekat habuk kut tuan nyer bawak pusing keliling no.. baru nie lah cik azue up kan entry nyer..

biasa ler alasan yg sama... so kesempatan meng MC yg tak boleh nak menekan pedal mesin jahit tu.. or menekan start button mesin tu.. cik azue hapdet jer lah yg boleh...

pada si penempah.. tq so much atas kepercayaan anda na...
n pada korang yang lain......
okieh ..layan...
the set

the details

pada yang berkenan n nak tgk apa lagi yang sedang cik azue usahakan sekarang nie...
meh jenguk and sokong sini..



until then... hope korang support me and sayang korang ketat2 ..

daa..

wasalam....



as usual..

***psstt... sesiapa yg berkenaaan... cik azue tak buh water mark no kat pic,.. hangpa nak... amik je lah na  pic yg duk ada.. pandai2 lah hangpa kalau ada yang bertanya na...***

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

eita said...

memang kreatif

boni kacak said...

wah.. memang terbaiklah... pergh.. :) good job

Azi said...

nmpk sweet warna pink pekat.. kemas je./