Followers

Thursday, December 26, 2013

Salam Khamis,cuti,sakit dan buku

Assalammua'laikum....
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih Lagi Penyayang
Dear Readers....
Semoga awak semua sihat hendak nyer...sorry..lama menyepikan diri..tak sengaja...terpaksa...kita balik ke kampung mak mentua...kenduri kendara...line tenet 0 access..so...kemudian hari kita crita...
awok...kita ni kat opis...time rehat...mata layu..hidung sok sek...mata berair...bengkak..nak kata mcm sakit mata...tapi tak ler merah sangat...mmm...batuk makin kuat..lelangit n kawasan mulut kena jangkitan lagi..ulcer again...haaiisshh...alhamdulillah..boleh budget kurus sebab tak berapa nak boleh telan....
tu pun nanti kita cerita juga...harap awok awak sehat lah hendak nyer....
but as permulaan menulih kembali....jeng..jeng...jeng....
tq chenta tolong wat payment untuk buku yang kita mengidam ni...
dah lama duk perati auntie ni...stalker blog dier...harus lah kita cemburu ko...awat hang teror sangat ha??!!...pastu dia keluarkan buku dia....pejam mata mimpi mimpi buku tu...
mak kita dulu dulu kata...kalau dah angau tahap tuuu...sila la beli ya....
then...kita pun mengayat my chenta untuk tolong belikan..i buta urusan jual beli paypal...tambah tambah tak pernah ada kredit kad ni...so..menggaji nanti...ai bayar u balik yer laling...lop u muah muah....
so...here is the urus jual beli nya...mokcik teruja...n itu book cover nyer...dalam awal january nanti sampai lar...n boleh lah kut join mokcik omputeh tu dengan group dia..even dah tertinggal kapal kargo pun.... kih kih kih...
opppsss...mahal...opkos....mahal...cik azue memejamkan mata dan membeli nya...
so...siapa yang berminat dan yang dah minat tu opkos dah tau dari blog mana kan...tak kisah lar.. tulih semula..
dari blog bee in my bonnet...
kih..kih..kih...nanti buku sampai..kita flip flip n capture pictures n tepek sini biau juling okieh!!..
*mode: senyum senyum sumbing sampai buku sampai*
wasalam


3 comments:

NinaAz said...

Kat kg nina pun tenet celcom 0. Nasib baik ada digi.. bersamamuuu. Hehe

aTieYusof Family said...

Moga cepat sembuh ye...
skrg ni cuaca tak menentu..tu yg senang kena selsema...huhu

Aisy Nasiha said...

Ada minat pada sesuatu..bukunya mahal pun sanggup beli.. seronok waaupun berhabis duit kan? Semoga dapat manfaatkan ilmu dalam buku ini..
Hari ni haraonya cik azue dah makin sihat.. terima kasih atas peringatan.