Followers

Thursday, December 19, 2013

Fossy the Fish Fossil...the making

Assalammua'laikum....
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih Lagi Penyayang
Dear lovely readers....
Semalam...seperti kebiasaan nya...bila jarum jam menginjak ke 10 malam...baru lah cik azue ada masa senggang yang tidak seberapa senggang itu untuk berkarya...(ceewah...karya gitu! korang ada??!! teeetttt....mulut tak der insurans)
maka terhasil lah fossy the fish fossil ini...(oppss..cerita gaya macam dah siap...in the making jer pun...)...
kah kah kah....sambil2 susun dan semat peniti...mata ku terpaku pada skrin tv 42 inci, saluran 102...
aduhai...cerita...."Rabb Ne Bana Di Jodi" @ Jodoh yang ditentukan Tuhan...dalam bahasa malaysia standard.......cerita hindustani....sapa yang tengok leh share story na....
cik azue bukan peminat SRK...tapi suka jer layan if kena dengan jiwa.....
oklah... layans the fossy ya...
bubai...


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

layannnnnnnn

NinaAz said...

malam2 baru mood seni dtg kann. heheee

Kuazue Mohd said...

nurzakiah..hehehe..sesekali kans....

ninaAz...mlm jer la baru ada masa nyer..hihihi...bukan sbb mlm2 baru mood seni mari...

Mila@Rimbun said...

dah beberapa malam ni saya dok melangu depan TV jer, sibuk borak2 ngan mak hihihi (sibuk sgt ler kan)