Followers

Saturday, January 26, 2013

Hari2 Mandom Seorang Separa Sedar..

As Salam..

Dear Readers...

Korang yg join GA tu.. tq na.. Korang yg Join GA tu sambil membuat advertiser... lagi TQ na..nanti mata nie sehat.. cik azue p melawat n folow korang juger.. siapa yg join tapi lupa nak jadi polower tu.. sila p tekan butang polow yer sebelum cik azue p check n disqualified (sian ler yg ikut syarat2 dgn begitu baik..)

wey...nanau cik azue nie.. taip nie pun dah seghupa tak nampak key board dah.. asik silap tekan huruf ajer.. tekan .. salah.. delete... adoila..taip balik... sengguk sengguk dpn PC...nak BW lagi ler.. AMPUN.. ada haku menyembah keyboard sat lagi..

Dah la tak leh nak merepek nie.. tak larat sesanagt.. penangan UBAT..
antibiotik zinat, ubat selsema, ubat tahan sakit n ubat batuk
 hihi pagi tadi paksa chenta hati bawak p kinik juger.. amik ubat balik.. tak leh tahan2.. muka nie mcm lepas kena pelempang mak DATIN (my late MOM yer.. bukan datin sebarangan.. kikiki..) muka laks.. cun lagi SANG PANDA cik azue rasa... n dok kata.. kita tgk sampai habis ubat nie.. either saya terus refer or saya ambil blood test n refer juga pakar ENT kalau habis ubat nie masih macam nie..
ubat2 nie semua mengantuk.. to cure the infection.. you kena rehat n minum air kosng byk.. minum.. punya minum.. tapi tekak tetap kering.. bila org call mesti tanya.. "awak OK? dengar suara mcm nangis jer.. awak OK??"
haihs.. alhamdulillah...semoga menjadi penghapus dosa.. banyak sgt tengok benda2 dosa / lagha kut rasa nyer nie.,. tu sbb diberi peringatan supaya cik azue tak terus alpa...

nie plak nak story kejadian kat klinik pagi tadi.. orang yg menziarah klinik tu.. boleh tahan gak ler ramai nyer... while chenta kat dlm Mr T (toilet yer adik kakak abang..) mari kita lihat apa mereka (dua jejaka kecil nie) buat..
sedang beraksi.. mcm nie cara nyer abang..

yes.. adik menang.. jom start semula
GEWAM haku ko... boleh plak dak berdua nie main kuda-kuda kat sini.. dari muka pintu race ke depan.. tgk sapa teror pacu kuda... adoila... si kecik nie mengajor si besar. si besar laks kemain mengikut.. riuh satu klinik.. semua org guk gelak2 tengok aski mereka nie.. hehehehe.. ANAK SAPA LAH TU WEY !!!
balik klinik ajak gak chenta p cari stok FIBER.. huhuhu,.. nanti CNY supplier tutup lama..jalan punya la JAMMED.. apa cer.. ntah ler.. MRR 2 problem ka?? ntah ler.. balik lepas zohor... terus flat.. sian mesin ku.... sabar eekk sesiapa yg mengorder...mokcik very the very tak larat... then krooh.. kroh.. jap...

bangun after 15 mins (ingat nak tido lama.. ghupa mata nie tak mo..) n sambung baca NOVEL ni sampai sengguk2..
novel member punya.. tak leh feel.. feel nak tido ajer..
korang ada tak membaca nyer.. cik azue baru nak masuk bab lepas kenduri.. tapi ... mcm tak der feel laks baca kali nie.. tak leh nak menjadi husna or zahrain or zara.. BLURRR...

sudah nyer .. dgn tak larat ini mlm cik azue wat CIKEN SOUP with ANGLE HAIR pasta jers... jadilah.. tulah ajer stok makanan mentah yg ada..n ibunya tak larat sangt dah nak prepare yg lebih dasat... boleh ler.. BELASAH AJER MASAK.. JANJI KENYANG kan...

CIKEN SOUP with ANGLE HAIR pasta 
wokey la..
tamat sudah cerita kali nie.. may esok.. lebih baik...

cik azue berundur dulu ya...

wasalam...

18 comments:

NoEn said...

semoga cepat sembuh

Nastyna said...

hahha mesti best tengok heroes u berlumba kuda kat situ. get well soon kak.

Puan Kutu said...

semoga cpt sembuh..budak2 biaslah tak kira tempat semuanya jadi port derang main..:)

Langit Tinggi said...

saya dah follow akak..akak dah follow saya???..hekhek ^__^ wish ur health getting well dan selamat menulis kembali..

Huda Ahsin 2 said...

Assalamualaikum

Salam perkenalan dan semoga cepat sembuh...

Iffah Afeefah said...

best main mende tu

erk da besa xley da kan?

Krisz Hanna said...

assalamualaikum....
hope cepat sembuh yer,,,

dya bunga said...

semoga cepat sembuh ye kak..:D

Wak Gelas™ said...

saperla X sayang suami, tp ada kann, kanns, uHHuu salam ziarah jugakkks

Kuazue Mohd said...

Noen.. tq

Kuazue Mohd said...

Nastyna...tq...beh la sgt kansz...

Kuazue Mohd said...

Puan Kutu..tq...tulah pasal..semya benda jadi dgn derang nie..imaginasi tinggi mcm ibu dier kut...hihihi..

Kuazue Mohd said...

Langit Tinggi..tq yg..dah polow u dah dear..kikiki...

Kuazue Mohd said...

Huda Ahsin 2.. Wa'alaikummussalam...selamat berkenalan n tq dear..

Kuazue Mohd said...

Iffah Afeefah...haah mcm beh..trigin ker? haaipp..dak tecik jer yer..dak besau g main jejauh yer...kang doktor injek..kikiki..

Kuazue Mohd said...

Krisz Hanna..Wa'alaikummussalam..tq dear...

Kuazue Mohd said...

dya bunga..tq dear..dah getting better...

Kuazue Mohd said...

Wak Gelas...huhuhu..siapa tu yer??... kikiki...selamat berkenalan kiter...