Followers

Saturday, April 7, 2018

Tukar Blog 'Header' Lagi

Entri: # 218 
Teks: Azuriyah Mohamad 
Foto: Azuriyah Mohamad 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI 


Ambil mood menulis, kita ubah lagi rupa bentuk 'header' blog ini.
Apa kata kalian?


Al maklum lah, dalam blog ini cik azue bakal akan humban segala macam cerita, mungkin kan jadi diari online cik azue rasanya.

Oklah, nak bersiap-siap, nak keluar malam nanti. En chenta ajak keluar malam jalan-jalan beli barang dapur.

Wasalam




2 comments:

hainom OKje said...

Oklah tu Azue... saya punya header lagilah entah hape hape hihi

Dunia Zumal said...

Header camni bagus, ada segala maklumat, zumal ni tak pandai bab edit-edit gambar...