Followers

Monday, December 8, 2014

Entri # 105: Tempahan sulam tanda nama

 Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi Peribadi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
 DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI

Salam kasih sayang buat semua.
Hari ini, cik azue update laju-laju blog ini. Mengejar masa yang semakin suntuk. Harap esok masih ada ruang nak menulis lagi buat kalian.

Baik, ini sambungan koleksi tempahan nametag yang dah siap dipos, diambil dan mungkin juga sudah siap dijahit dan diguna


















Minta maaf, no turutan pun dah tabur. 
Tempahan adalah dari persendirian. Yang pukal, belum mula jalan lagi, kita sedang digitize satu-satu dan susun tunggu masa nak naik mesin sulam.
Tempahan di atas juga adalah campuran sulam tanda nama dan tag nama (untuk mak-mak guna dijahit pada pakaian atau peralatan anak-anak).

Terima kasih kalian atas sokongan. Terima kasih Allah atas utusan rezeki.

Yang ni pula kerana fenomena I AM dan I Love tu. Disebabkan ada yang bertanya, cik azue pun mencuba jaya buat rantai kunci ini.

Rantai ini dijual pada harga RM5 satu tidak termasuk kos penghantaran.


Bagi kalian yang berhajat, boleh terus Whatsapp cik azue di 013-2700020 ya.

Sampai sini dulu ya.

Wasalam.

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

AMIIZAA said...

salams ku azue,
macamana akak nak order? pls pm akak ya...tercari2 hp azue tapi mcm tak jumpa......

AMIIZAA said...

azue, dah jumpa hp awak kat bawah nun...yeahhh...akak nak order...