Followers

Wednesday, November 5, 2014

Entri # 98: Oh DUCATI dan Jawapan GA tergempar

Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi Peribadi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI

Salam kasih sayang buat semua. Maaf la cik azue tersibuk kebelakangan ini. 
Maaf juga kerana buat GA tergempar minggu yang lalu. Lain masa di kelapangan yang ada, cik azue buat lagi ya. Jangan risau ya. Senyum-senyum selalu, kan manis gitu.

Masihkah kau ingat akan gambar ini?


 dan entri ini? Kalau lupa, boleh ke PAUTAN ini.
Kesian kalian. Susah ker? Ada rezeki cik azue buat GA bulat-bulat pula ya. Kikikiki.

Dan ini pula jawapan bagi GA ini



Jadi hanya ada 2 orang yang berjaya meneka dek kerana ramai yang PM minta klu sebab katanya susah. Tahniah ya. Nanti cik azue siapkan hadiah secepat mungkin.

Kita tinggalkan Kisah di atas. Kalau kalian nak tahu, sebab sebenarnya kenapa cik azue buat GA ini adalah kerana cik azue dah habis idea nak membuat imej sulaman nya.
Kenapa yer boleh habis idea?
Ya, kerana imej yang diberi adalah imej sebenar, imej ini.


Nampak tak? Tidur tak lena cik azue. Namun kerana dah berjanji untuk menerima tempahan, cik azue gagahkan diri juga mohon pada yang punya ILHAM untuk beri sedikit ilham pada cik azue.
Dah hampir-hampir putus asa dah sebenarnya, sampai cik azue beri satu gambar imej lain sebagai pertukaran pada tuan punya. Dan kerana nak menaikkan semangat yang hampir luntur, cik azue buatkan lah GA tersebut.

Jadi, beginilah rupa imej sebenar dan hasil imej selepas disulam


Alhamdulillah atas ilham yang diberi ILAHI.

Dan ini pula hasil akhir tempahan pelanggan ini.


Saiz bantal 15 inci X 15 inci
Material: Soft Fleece & Fiber Fill
Warna: Light Blue bukan light purple ya.
Jenis sulaman: Sulaman Penuh

Status: Dah selamat sampai ke tangan yang menempah (terima kasih cik atas kepercayaan serta sudi menempah dengan cik azue ).

Dan mari intai sikit testimoni cik penempah. Maaf, nama nya cik azue hilangkan atas sebab-sebab peribadi.


Terima kasih cik atas testimoni yang diberi. Menaikkan semangat lagi cik azue untuk terus berkarya.

Dan jika kalian ada yang nak merasa hasil tangan cik azue, sudi-sudikan lah jenguk ke PAGE atau email cik azue di kuazue@gmail.com atau WA ke 013-2700020.

Oh ya, berikut adalah gambar profile PAGE yang telah cik azue 'update' dengan menambah no pendaftaran perniagaan.


Jadi, jika anda sampai ke PAGE ini, betul lah tu, itu adalah PAGE yang dikendalikan oleh cik azue.

Hingga itu, jaga diri, hiasi peribadi dan ingat-ingat ILAHI selalu.

Wasalam



4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

Kuazue Mohd said...

@Nurzakiah Hanum (^L^)

Yati said...

Terlepas giveaway cik azue.
Cantik motor tu. Memang kreatif cik azue ni.
Yati dah add blog ni dalam blog list yati juga. Semoga terus maju bisness cik azue. :)

Jazz Lover said...

Tak sempat jawab. Huhu. Angel Love Soldier