Followers

Sunday, March 2, 2014

Sulaman Tanda Nama Perseorangan

Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi Peribadi
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 


 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI Salam kasih sayang buat semua. Banyakkan minum air kosong didalam keadaan cuaca yang kering dan berdebu ini. Ujian atau balasan, marilah sama-sama kita muhasabah diri. 
Betullah kata orang-orang terdahulu, jika pagi itu sangat sejuk, maka nya seluruh siang dan awal malam nya akan menjadi tersangat panas.
Begitu juga yang kita alami suatu waktu terdahulu, suhu melampau sejuk dan sekarang kita alami musim panas yang agak panjang.
Allah, moga ada rahmat atas semua ini dan jadikan kami dikalangan hamba mu yang mensyukuri akan nikmat yang telah engkau kurniakan.


Baiklah, berbalik kepada tempahan nametag, disebalik kesibukkan menyelesaikan tempahan nametag sekolah yang masih berkunjung tiba mengharapkan sentuhan kami, terima kasih, cik azue selitkan satu dua order dari perseorangan.
Kali ini dari puan Izzati. terima kasih atas kesudian anda berurusan dengan pihak kami.


Sambil-sambil tadah air simpanan, sambil-sambil sulam nametag. dan terima kasih juga buat chenta hati kerana sanggup membantu menyulam sama.

Buat pelanggan yang dihormati, terima kasih kerana berurusan dengan kami. Semoga anda berpuas hati. 
Butiran tempahan adalah seperti berikut:
1) 4 keping sulam nama JAWI (sila rujuk disini untuk tempahan)
2) 4 keping sulam nama RUMI (sila rujuk disini untuk tempahan)
3) 6 keping sulam TAG NAMA (sila rujuk disini untuk tempahan)

dan kesemua tempahan ini menggunakan kain berwarna kuning beserta tulisan/border berwarna hijau.

Hingga itu, cik azue nak sambung jahit langsir dapur rumah sendiri, nanti chenta hati marah sudah lama sangat terperap walau sudah dipotong. Anda yang berminat inginkan perkhidmatan cik azue dan chenta hati, jangan segan silu. Sila PM di FB atau email cik azue ya di kuazue@gmail.com atau 
whatsapp sahaja di 013-2700020 

Wasalam


************************************
 Nak tengok lebih banyak hasil kerja tangan cik azue, jom lawati cik azue di sini; https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue

No comments: