Followers

Tuesday, July 30, 2013

Order #: KCP00026

As Salam...
Dear Readers....
entry pepagi hari ....set tigger kali nih berwarna dark red ..ala-ala merah hati...bukan merah cili ya kawan-kawan...
satu set ni rega nyer RM160/= tidak termasuk postage...
Cas handling dan postage utk satu set ni plak berharga rm20 (bayaran kotak 10kg pos malaysia + kos pos parcel domestik + lebihnya handling n packing)
Kalau nak pick up...kat tesco rawang yer...or kat mana2 yg dipersetujui...tapi klu diluar rawang...akan dikena cas penghantaran..if semata2 sengaja pergi utk hantar dan balik yer...yang tu bergantung mood lar...if memang cik azue nak g tmpt tu..no cas...but if kena p sbb semata2 nak wat delivery...haaa..hat tu lah yg akan kena cas ti....
oh ya...pada yang email bertanya...set nih korang boleh request untuk kaler biru pororo-putih, or merah cili-putih, hitam-putih, kelabu-putih, brown-putih, brown-kuning, or.. ikut la warna apa yg korang minat...
yang penting..sila antar email pada yg berkenaan..
oh nak beli bulk ya...yang nak beli bulk, MOQ (minimum order quantity) adalah 10 set ya...boleh mix combination kaler set....TAPI....korang x boleh la..hari ni placing order...lagi dua minggu nak...itu tidak adil bagi yg Q dan utk cik azue...i nie wat part time job..sehari maximum hours kerja2 menjahit ni adlh dlm 2-3jam shj di hari2 bekerja..if hari cuti..dlm 5 jam sahaja...set ni..makan 4jam (kalau x silap ya) hanya utk sulam semata mata..belum lagi jahit n sebagai nya...so..it will take some time dear...so harap anda dan bakal pelanggan dapat memahami ya...
oh apa lagi nak cerita...ok..set ni bantal besar tu saiz 12 inci x 12 inci...if nak tukar bantal jadi saiz lain pun boleh..t kita adjust price accordingly ya...
oklah ...mcm biasa...mana yg nak kopipes pic tu..silakan..nak guna terus pun amiklah...t pandai2 jawab klu yg bertanya ya...cik azue x letak water mark ...kikiki..sengaja...sekrg ni dasar cik azue senang jer..sapa yg guna my pic...utk atas sbarang tujuan pun x jadi masalah...semoga pic tu...memberi manfaat buat yg mengguna pakai nya..i HALAL kan yer..but klu ada yg Q kan...sila lah jawab sendiri...for me..rezeki kita Allah dah tentukan...so..sekuat mana pun me protect that pic..klu dah tertulis akan dicuri dan diguna pakai..what kan i do??!!..x mengapa..guna lah yer..semoga mendapat manfaat...apa tujuan hidup? sebaik2 manusia..adlh yg byk memberi manfaat wat org lain..so..hrp ler pada yg kopipes..dpt mendpt manfaat nyer...AMIN...
oklah me stop nak prepare nak g kerja...
so..adios...
wasalam...

3 comments:

Kakzakie said...

Kalau mencuri tetap dosa hukumnya tapi dlm hal ini kalau dah dibenarkan jadi pahalalah dapatnya..

Kuazue Mohd said...

kakzakie...pada azue..biau lar...gambar jer pun..rezeki Allah yg beri..klu dgn pic or idea tu dpt manfaat untuk dia...alhamdulillah..but jika Allah kata kita punya..in shaa Allah..yg org guna pic kita tu akan jadi pengiklan secara x sedar kan.... senang..x sakit hati...susah kak nak jaga hati ni...

nuyui a.k.a miss YUI said...

siyes sgt cntik kak!