Followers

Tuesday, July 23, 2013

Order#: KSN00009

As Salam...
Dear Readers...
alololo...sian nyer dtg cik azue tak update2 yer...bz la adik abg kakak acik atuk semua...bulan posa ni..tahun bila pun..mak ni..very the busy tul lah...mcm x ckp 24 jam yg Allah beri..haaiihhss...ni cadang nak pejam jap mata sblm isya'... but cik azue rindu plak kat blog nih...kat kawan2 semua...t coti raya..klu ada tenet coverage la kat umah MIL...cik azue terjah beraya kat blog korang tau...alololo...jgn majuk ya...t cik azue story..pasai pa la duk mem bz sakan bulan2 posa ni noo...
oklah..jom layan tempahan nametag ...tempahan selingan antara order2 pillow n tuala...walau tak banyak mana pun..tapi tu pun dah syukur sangat..at least ada gak memberi manfaat kat anda semua..ecececeh..jom tidor jap n sila layan the nametag..2 nama n 40 pcs in total..
dah selamat dah sampai ke tuan nya...n cik azue ucapkan...terima kasih atas order anda n terima kasih sbb maklum kan paket dah diterima...
ok here it is...n jom titok sat na...
daaa...
pssrttt esok dah 15 ramadhan..sat nyer lah noooo...huhuhuhu...

2 comments:

nurbijen said...

berkenan dgn nametag tu.. kalau nak order, berapa minimum pcs for each name?
nanti email saya tau, nbijen@yahoo.com

Kuazue Mohd said...

nurbijen...dah email yer..t cek email na...