Followers

Monday, July 1, 2013

Order Last Week

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


Dear Readers...

Entry laju2 pepagi Monday.. nak g opis nieh.. update kat korang yang tersayang dulu..
mmmblog walking tak dapat ler nak tolong.. cik azue kat memanan pun lately nie mem busy kan diri sesangat.. T in shaa Allah... cuti Raya yg panjang I will come do back again to your house... ziarah RAYA gitu.. hihii...cukup2.. posa belum cerita RAYA laks yer..

Ok.. nie nak show off kat korang ni...kerja last week... dah selamat pos yer.. tunggu seminggu lebih kurang baru sampai.. kita guna pos biasa yer...tak ler mahal melampau .. yer tak??

ok.. set 1
Set burung2 tak leh terbang
Set nie dah start penerbangan nyer  ke Pulau Pinang...
kalau nak tau detail ke PAGE yer..

yang set kedua nie


Customized Car Set Pillows
FOC car's charm sulam depan belakang
set nie pulak custom ikut logo blogger terkenal dengan cute doodles nyer.. sapa lagi kalau bukan APIT dari FIZGRAPHICDOTCOM
set nie pun dah berlepas.. and akan sampai dalam tempoh seminggu ya.. harap tuan order bertabah ler menunggu set masing2 tiba yer and 

THANK YOU so much pada YOUR SUPPORT ya..

pada yang berkenan... meh la.. meh .. jom jenguk ke PAGE cik azue jom....


oklah.. i gerak dulu p opis.. t malam sambung update page yer..


wasalam....




ops mcam biasa...



*pic no watermark.. nak amik guna pakai.. amik lah.. kalau ada yang question korang sendiri pandai jawap lah yer...hikhikhik...*

4 comments:

NinaAz said...

Keje baik2 naa kakkkk

nea lopah said...

cntik kak.. berapa harga owl itam tu kak?

Ratu Hatiku said...

cantiknya....

nurbijen said...

dua2 set tu cantikkk...