Followers

Tuesday, July 9, 2013

Selamat Datang Ramadhan..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
 IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….



Dear Readers

Mana biasa no..entry laju laju awal awal pagi sebelum merempit ke tempah kerja...

Sebelum itu nak minta maaf semua ya.. pada semua klawan2 alam nyata dan alam maya.. esok dah start POSA... in shaa Allah.. berkesempatan kita menempuh puasa tahun ini...dan semoga kita dapat berjumpa lagi dengan ramadhan tahun-tahun akan datang..
so mcm selalu.. ramadhan kalu.. cik azue sunyi sepi.. bz seh.. but tak tau ler.. kut2 dgn hanpon ai leh update ringkas... we see nanti yer..

oklah.. sudah la.. lain2 cerita.. n nasihat dah banyak yg share... n ni pun bukan kali pertama kita berpuasa pun kan. so... jom perbaiki kelemahan yang lepas..

berbalik cerita last saturday n my Wips this week..

Dari last week cik azue masih stuck dgn artwork tigger set nie.. in shaa Allah akan siap this weekend semua nya sebelum beralih ke artwork "Upin n Ipin".. so bercakap ttg Upin n Ipin.., sesiapa nak slot in.. meh la... dah schedule nak run next week... so ... leh la jimat masa n jalan sekali... tak kisah ler.. bantal or tuala.. mai email cik azue ... n ELMO juga.. pada yg email tanya ttg ELMO.. tuala dgn artwork Elmo.. ya.. next week juga cik azue run ya...sebelum pastu akan berenti untuk bulk order ya... cepat 2 email before SATURDAY nih ya..


set red and white

yang nih pulak kisah sukan jejaka2 berdua tu...


abg hazim  glamor masuk banner..hehehe..kata haziq...
acara Haziq

acara abag hazim

abg duk beratur..
ok lah.. till some other day ya..

wasalam...



5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi disini
salam ramadhan

Mila@Rimbun said...

salam ramadhan azue..moga amalan kita dterimaNya

MumMe said...

Selamat menyambut ramadhan juga utk kuazue..entri khas buat kawan2...

Suzie said...

Selamat berpuasa

Mel said...

selamat berpuasa.

mel nak minta maaf atas segala salah silap ya. ^^