Followers

Wednesday, August 21, 2013

Tunjuk Muka!...Tunjuk Muka! & Selamat Hari Raya

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM….


As Salam....
Dear ... Selamat Hari Raya... Minta maap banyak2 no.. terlebih kurang dalam perkenalan di alam maya nie.. memana yg kenal bukan setakat maya.. meh ler datang ke ISTANA Beta ni... hihihi... my ISTANA... istana lah sangat kans...
oklah...
sesi tunjuk muka....jangan korang terjeluak sudah lah yer...



Malu-Malu MIAU ai..

Owang kuat KERAIH LENGAN KUAZUE

Our precious Family (habaq mai... baju cik azue belasah jait jer as usual tahun2 lalu..)

With the only MOTHER remain in our life
yea..
jom g kerja.. jam 8 sudah... bubai.. till another story ya... lop u kuang2...kuang..kuang...

* hairan bin ajaib.... awat tahun ni p semayang raya ramai duk pakat2 pakai kaler hijao??? pasai pa ha? kaler of the year ka? cer hangpa semua habaq mai sat.... lain kali x leh pakai ler idea abg hazim.. asik ikut tema kaler of the year ajer.. sorry lah abang hazim.. next year kasi adik haziq plak pilih kaler no...*

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

enjoy raya

Mel said...

malu2 tanda sayang tu kak.
Selamat Hari Raya ^^

Mila@Rimbun said...

Salam aidilfitri azu..

Suzie said...

Salam aidilfitri .....

JaSSNaNi said...

meriahnya.. cantek langsir.. hepi face semua ye kzue.. :) selamat hari raya.. maaf zahir batin ye.. :)

p/s: pasal fiyya tukar susu banyak kali tu.. sebenarnya fiyya thalasemia.. doctor suggest untuk membentuk zat besi dlm badan fiyya, nani kena bagi susu formular sebagai tambahan.. di sarankan sejak fiyya umur 1 bulan lagi.. sbb nani thalasemia mother.. so tak dapat bagi zat besi yg cukup untuk fiyya produce kan sel darah merah banyak.. untuk elakkan supaya fiyya tak payah nak tambah darah dan bergantung dengan darah orang lain, alternative kena bina sistem darah sendiri.. sbb tu fiyya di sarankan oleh doktor utk minum susu formula.. tapi malam nani bagi susu badan juga sampai skrg.. sebagai penambahan dan sebagai selayaknya yg fiyya kena dapat.. selepas bertukar2 susu ni pun darah fiyya tetap 8 something je.. kalau menurun ke 7 automatic fiyya kena masuk hospital transfer darah pulak.. sakit oo kalau masuk darah.. sbb nani sendiri dah masuk lebih dari 18 pain darah dah kzue.. harap2 fiyya dapat zat besi yang cukup sbb tu tambah susu formular.. and hari2 skrg fiyya kena makan tablet tambah darah dari hospital. tumbuk and campur air. hmmm.. tu la citernya nani bukan sengaja tak nak bagi bf kat fiyya sepenuhnya..

nurbijen said...

selamat hari raya kzue.... semua nampak ceria :)