Followers

Thursday, March 17, 2011

Latch Hook Kit Patern..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
IN THE NAME OF ALLAH AR RAHMAN AR RAHIM…. 




Chewah.. chewah.. dah duk ada yang duk tanya …Nie ha sample kit pre- printed utk wat floor mat or wall hanging deco..so cik azue upkan kat sini yer.. sapa nak email lah yer…
Pas tu cik azue orderkan lah yer… wat masa la nie jer yang ada lagi.. esok lusa.. tatau la ada ka lagi.. kut2 ada .. oklah.. kalau tak dak .. sabaq sat na.. kena tunggu order stok masuk lah na…
So kalau nak tau…Tiap satu kit dijual pada rega rm48 tak termasuk benang, jarum n kayu lilit benang n lain2 aksesori… fully imported..
Nie contoh kit yang ada…Tapi gambar yang dok tepek kat sini adalah hasil carian kat en. Google..leh a g direct tgk kat web yg ada kat pic nie kalau nak tgk price yang ditawarkan…  sib baik ada dah yang dibawa masuk sini.. heheh kalau tak.. kopak gak ler….
  Brown Bear  

 Sleeping Bear    

Ladybug  

  Bumble Bee 

        Tortoise   

  Snail  

* cik azu nyer siput nie siap baru 35% jer… hehehehe… nanti tgk la..cik azue upload sini nanti yer..bz sikit la nie duk pulun settle lain-lain tempahan… hehehe…sambey sambey tu ..cik azue wat ler menatang nie…

Pada yg nak try sama… habaq na… mai la email cik azue na…. k lah hingga ituew..

Adios hasta la vista…

Wasalam..
Kuazue

2 comments:

mama pasha said...

camtiknya kak zu.. gambar thomas ada tak?? :P

Kuazue Mohamad said...

mm belum ada stock masuk la gambar ketapi.. kalau dah ada..nanti kakzu roger diah yer...