Followers

Friday, November 2, 2012

Me.. BOSAN ..!!!

As Salam..

Hari nie hari kedua ku MC... kah.. kah.. kah... dah lebeh sebulan injured baru la nak MC nyer.. berlagak sangat kuat..
musti korang tertanya kan kenapa eekk cik azue nie...
adalah kejadian suatu hari tu di bulan puasa yg lalu.. ntah mcm mana barang yg dah siap check (barang tu berat nyer about a kg juger lah)..boleh turun sendiri dari atas tempat simpanan separas peha dan menimpa kaki ku... tgk... jari ibu jari ajer yg luka.. sakit... biasa ler.. baru kena hempap sure sakit.. pastu.. lepak2... then sampai last wednesday... waaa... kaki itu membengkak n berdenyut2... tak leh tahan.. sentuh pun tak boleh.. so officemate bagi tau.. better check takut ada fractured... memula malas.. sampai la satu AM (assistant manager) insist me to go and see doctor...
then semalam doc wat X-ray n kata dier.. actually ada crack fractured tapi nampak dah ok.. but muscle area tu bengkak.. then berbekalkan pain killer + kalsium pil..+ ubat sapu.. dia suruh balik rehat n gantung that kaki to reduce the bengkak..
so... boleh kah cik azue nie duduk sahaja bertapa depan TV.. oohh nooo.... so amik keputusan utk kemas kini blog and everything related... kikiki.. as u all seen .. wajah blog ini dah berubah ...

oohhyaa.. sesapa nak tahu my homemade items.. please have a try to click on above tab..
then sekarang nie nak tunjukkan korang hasil sulaman patches yg dulu chenta buatkan utk this group..
kalau tak ingat entry tu.. klik kat sini yer..
ooo begitu kejadian nyer lepas jadi product..

seeee..
he himself dgn GEE.. pujiah latif la... hahahha..
apa pun.. tq ya YM tengku Azzuan atas kepercayaan anda memberi kami peluang menjahit patches itu ya.. lain kali meh order lagi..

oh.. bercakap ttg sulam.. adoila... hari nie dah penat hadap lappy nie.. nanti esok2.. cik azue kemas kini lah yer that tab..
hingga ituw.. stay tune ya..

4 comments:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
salam ukhwah.. nani datang berkunjung balas... terus follow sini.. :)
salam kenal ye.. :)

>> mc? best tu dok rumah.. esok sambung cuti lagi.. eheheh

Ros said...

Salam ziarah...

::NureeN:: said...

slm kenal...
cantik sulaman tue...

adusss sure x senang duduk kan kaki tue klau dok berdenyut2 ja :)

Kuazue Mohd said...

Jaanani, ros and NureeN...
Tq sudi singgah ke sini.. datang lagi yer..