Followers

Saturday, November 3, 2012

Bila lah nak siap...

As Salam...

Hari nie.. agak penin.. maybe because of heavy bleeding... oohh ya.. korang yg baru2 nie sure tak tahu cik azue nie kenapa yer... meh skodeng crita ini dan ini dan ini..juge ini...
kaki yang baru beransur pulih tapi lain pulak yg menyambung nyer..cik azue redha.. dah lama ia tak menyerang... tak per lah... ada hikmah nyer...
and cik azue bagi tau chenta.. kalau sampai petang karang makin menjadi... no choice.. cik azue kena p amik NORCULAT la... harap semakin baik lah hendak nyer..

so nie.. duduk menghadap lappy nie sbb badan dah letih baring... duduk plak.. tapi penin la... tahan2...tahan...sian kat chenta n the boys.. as today.. bangun pepagi.. ingat nak wat heavy breakfast utk them.. last2 lepas masak air.. terus tido balik... penin.. chenta pun belikan ajer lah sarapan n for sure lunch nanti juger chenta belikan...pagi nie.. sepatut nya cik azue g tadika si HAZIQ.. tgk sambutan hari KANAK-KANAK derang.. tapi.. krn penin.. chenta ajer lah yg pergi.. t kalau chenta dah download video nyer.. cik azue share.. Insya Allah...

berbalik kesah semalam.. ingat kan diri tu kuat...me g aaarr cari TOWEL dari dalam kotak..
kaler oren n biru
pastu idea kering... simpan..tepi jap.. g check bakul lain plak.. ooo ada seluar track si abang hazim waiting for alteration.. kasi kaki pendek sikit.. so cik azue belasah ler potong n jahit tepi..
track baru n lama yg koyak lutut nak di tampalkan
bila come masa nak jahit... adush.. pala ku penin .. start penin.. sbb seharian semalam more than 7 extra long pads lencun...so dah ler hujan di luar sgt lebat.. tetiba jer.. cik azue menjadi sangat sejuk.... n amik keputusan utk baring...(sib baik dinner dah masak time nie).. then lepas maghrib.. dinner n than pergi makan2 kat jiran nyer jemputan ... balik sambung lagi baring sambil tengok Xman.. redha ajer la...

so berbalik pada dua kes nie.. bila la nak siap eeerrkk???

7 comments:

nik ros said...

baca ni pun rasa ngeri. bab darah2 ni tak blh la..lhuhu

rostina76 said...

salam azue...alahai internet aku ni slow bebenor nak selak2 blog org tapi aku gagah jugak dtg sini sbb baca N3 ko mcm ko xsihat. pepepun azu, banyak2 berehat & jgn dok fikir dulu pasal kerja/menjahit/menyulan etc tu. semoga cepat sembuh okay ;)

Kuazue Mohd said...

nik ros.. kena gak ler kuatkan diri...selagi tak pengsan...

Kuazue Mohd said...

rosti.. tq dtg singgah... tak leh la lelama nak rest...sakit badan jadi nyer..

mrs kayrul said...

darah dah banyak keluar tue yg buat pening jer...byk2kan rest ye

Myra Jay said...

Moga akak kuat ye dan moga dipermudahkan urusan... :D

Anonymous said...

Hi Janie here, I
like your site.