Followers

Friday, September 19, 2014

Entri # 81: Ahurm! Cik Azue dah kembali

Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi Peribadi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
 DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI

Salam Kasih sayang. Dah petang baru cik azue update blog ni. Rindu ke awak semua dekat cik azue BAM BAM ni.. hihihi, perasan retis sekejap.

Kenapa hilangkan diri. Aduhai la kawan-kawan, cik azue sakit mata lah. 

mata hari ke berapa ya waktu ini?? lupa sudah daku..Allah...!!

Ntah mana punya virus pun tak tahu lah yang menyerang. Atau mungkin mata ni dah lama tak menangisi dosa-dosa saban hari, maka Allah utus kesakitan mata, sampai berjujuran air mata tak henti. Alhamdulillah.
Di sebabkan ini, terpaksalah cik azue menutup segala urusan yang menggunakan mata sehingga mata ini benar-benar sembuh. Alhamdulillah, hari ini dan saat ini, hanya mata kiri ajer yang kekadang tu mengalir air mata nya bila agak stress dengan cahaya.
Jadi, segala urusan blog, FB, Page dan segalanya telah beroperasi sepenuhnya hari ini. Dan sedang pecah kepala nak design konsep ucapan buat pengantin ada tulisan tomyam, imej periuk, belanga dan senduk.
Ada idea?

Oklah, cik azue berundur dulu ya. Senang-senang malam hari cik azue auto publish sahaja ya.

wasalam 


10 comments:

deno said...

Salam akak... Deno ada terima mesej akak kat blog dayangdeno tadi :) Akak nak guna kartun deno lukis untuk buat sulaman kan.. Boleh :) Tapi nanti akak dah buat akak tunjuk kat deno tau... hihi sebab tak pernah orang buat sulaman untuk kartun deno lukis :)

Kuazue Mohd said...

@deno
alololo.. time kasih awak.. t kakzu selongkar cari satu jejaka nak di ganding dgn awek hijab yg cun tu... atau deno tolong cari pasangan dia pun boleh.. t boleh wat entry khas bila doodle jadi image sulam .. anyway.. tq ya deno utk keizinan...

deno said...

Nanti jap deno lukis pasangan dia^^ Btw, nanti dah siap sulaman tu deno buat entri khas.. tolong promote sekali :)

akak nak email

intanfirdaus247 said...

Salam cik azue..ciannya...nasib da sembuh kan...

intanfirdaus247 said...

Salam cik azue..ciannya...nasib da sembuh kan...

monalita mansor said...

mengaum cik Azue. Lekas sembuh ya

farhana abdullah said...

selamat beroperasi azue..

Kuazue Mohd said...

@intanfirdaus247 waalaikumussalam... alhamdulillah... cuma yg tinggal.. asik mata kiri ni ja kekadang tu bergenang2 jek airmata nyer...sob..sob..

Kuazue Mohd said...

@monalita mansor ah cikgu... harus.. ambil mood kan...

Kuazue Mohd said...

@farhana abdullah terima kasih kak.. banyak nak kena kejor dek ketinggalan dekat 2 minggu juga nie..