Followers

Tuesday, August 26, 2014

Entri # 78: Tempahan Sulaman Dari Sarawak

Teks: KUAZUE MOHD
Foto: Koleksi Peribadi & Pelanggan
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
 DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI


Salam Kasih Sayang. Sudah lama mendiamkan diri. Sudah lama entri terperam basi dalam lappy. Hatiku walang. Bukan sedikit duka mencarik suatu keindahan ketenangan hati. Lantas berdiam diri sambil mengenang kealpaan adalah jalan terbaik yang difikirkan perlu untuk waktu itu.
Namun, mendung pasti berlalu jua berarak ditiup sang bayu yang berpuput syahdu, seakan merasai juga gelora yang dirasai, dideritai.

Arghh.. usah ditanya cerita lalu. Kita bungkus, tutup rapat-rapat dalam lipatan kenangan. Yang terjadi sudah menjadi sebahagian lipatan sejarah. Moga-moga tidak berulang.

Woohaa!

Mari kita lihat sesi sulaman yang telah disiapkan beberapa minggu nan lalu. 







Sulam pada apron






oh ya, kain-kain ini dipos oleh tuannya dari sarawak. Mari lihat hasil akhir yang dikongsi oleh pelanggan ini





terharu sangat tengok hasil yang dioleh oleh tuan punya. Dan cantiknya rumah beliau! Rumah cik azue pun tiada bantal-bantal sulaman sebegini sejujurnya, hihihihi.

Terima kasih orang SARAWAK ya!

Oklah kawan-kawan, nanti cik azue sambung lagi. Ada beberapa projek tanda nama dan bantal-bantal yang perlu disiapkan. Macam biasa, siapa yang berkenan dengan sentuhan cik azue @monster mom ini, boleh hubungi melalui email kuazue@gmail.com ya.

Moga-moga September mendatang menceriakan cik azue dan merajinkan cik azue mengupdate blog ini.


Wasalam

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

norulbadri daud said...

cantiknya cik azue..

Kuazue Mohd said...

tq nurzakiah

Kuazue Mohd said...

terima kasih norulbadri..cik azue tolong sulamkan ajer..lain tuan punya jahit sendiri...

Mila@Rimbun said...

wahhh kreatifnyer customer azu ni... mesti cantik umah dia kan

Kuazue Mohd said...

@Mila@Rimbun tu la mila... tgk pun dah tau rumah dia sure cantik dan kemas ajer kan..